Azonnali elérhetőség
Hívjon minket most!
Kérjen árajánlatot!
+36203313999 info@tisztaenergiak.hu
Oldalunk mobilbarát nézettel is rendelkezik!

Napelem Veszprém, napelem rendszer Veszprémben

 

A napelem, napelemes rendszerek a lakossági rezsicsökkentés leghatékonyabb eszközei Veszprémben is. Veszprémben a napelem nem csupán energetikai, hanem pénzügyi szempontból is az egyik legjobb befektetés. A napelemes rendszerek hatékony megoldást kínálnak kiadásaink csökkentésére, illetve egyfajta hosszútávú öngondoskodást is lehetővé tesznek a villanyszámlánk nagymértékű csökkentése vagy lenullázása révén. Cégünk, a Tiszta Energiák Kft. munkatársai 15 éve terveznek és kiviteleznek napelemes rendszereket. Referenciáink országszerte mindenhol megtalálhatók, cégünk tevékenysége kiterjed Veszprémre és a környékbeli településekre is.

A napelem és a napelemes rendszerek Veszprémben is egyre nagyobb ismertségnek örvendenek. Törvényi szabályozás szerint a területileg illetékes áramszolgáltatónak kötelező átvenni a háztartás méretű napelemes rendszer által megtermelt áramot, így a napelem Veszprémben is teljes körűen engedélyezett és használható megoldás. Cégünk a hálózati csatlakozás engedélyeztetési folyamatát Veszprémben is teljes mértékben átvállalja, így a napelemes rendszert kulcsrakészen kivitelezve adjuk át ügyfeleinknek. Magyarország és azon belül Veszprém is, a napsütéses órák számát tekintve teljes mértékben alkalmas napelemes rendszer telepítésére és használatára.  A napelemes beruházás olyan, mintha a villanyszámláit 10-11 évre előre kifizetné, onnantól pedig a napelemes rendszer további 15-20 évig már csak a hasznot termeli Önnek.

A napelemek finanszírozása Veszprémben történhet önerőből, pályázati finanszírozásból vagy állam forrásból is. A napelemes beruházásra illetve energetikai korszerűsítésre szánt állami forrásokat teljes mértékben segítünk megpályázni, ahogy ezt sikeresen tettük a legutóbbi Otthon Melege program esetében is. Önkormányzatok, közintézmények és vállalatok számára is számos alkalommal pályáztunk már sikerrel.
A napelem telepítés folyamata Veszprémben elsőként az ajánlatadással kezdődik, aztán szükség esetén megtörténik egy helyszíni felmérés, majd elkészül a végleges, egyénre szabott ajánlat és műszaki tartalom. A megrendelést követően indítjuk az engedélyeztetéseket, majd ezt követi a telepítés. A telepítést követően az áramszolgáltató egy oda-vissza mérő óra cserét vagy átprogramozást végez, amely az éves szaldóelszámolást rögzítő szerződésmódosítással végződik. Így a napelem Veszprémben is kiválóan alkalmazható, kényelmes és környezetbarát megoldás mindenki számára.