A koronavírus miatt Szünetel a napelemes rendszerek hálózatra csatlakoztatása az E.ON-nál

Eon 1024x465, Tiszta Energiák Kft.

A napelemes rendszerek készre jelentést követő mérőhelyi munkálatait (mérőcsere, mérő átparaméterezése) nem vállalja az E.ON a járványügyi vészhelyzetre való tekintettel.

A napelemes rendszer az E.ON hálózathoz való csatlakozásához, a hálózat vizsgálata, a rendszer engedélyeztetése és ellenőrzése szükséges. A szüneteltetés egyben azt is jelenti, hogy a frissen telepített napelemek egyenlőre nem fognak termelni a tulajdonosoknak.

Az E.ON közleménye:

„Az E.ON számára kiemelten fontos ügyfelei és munkatársai egészsége. A koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében szükséges a munka elhalasztása. 

A 2020.03.19-et követő dátumokra egyeztetett időpontokat lemondjuk, és új időpontokat a veszélyhelyzet megszűnéséig nem egyeztetünk, azt követően munkatársunk keresni fogja Önt egy újabb időpont egyeztetéssel kapcsolatban. „

Mely területeket érinti a szüneteltetés?

Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. régióját: Győr-Sopron-Moson, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém, Fejér megyéket, és Zala megye északi részét.

Az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. régióját: Somogy, Baranya, Tolna, és Zala megye északi részét, azaz a déli országhatártól egészen Balatonig, a Dunától a nyugati határig.

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. régióját: az ország észak-keleti ötödét, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyét.

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények

Napenergia Plusz Program!

Önt is érdekli az új pályázat?

A Napenergia Plusz Program keretein belül az állam 75 milliárd forinttal járul hozzá a napelemek telepítéséhez és a megtermelt energia tárolásához

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.