Autós partnerünk a Pappas Auto

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2019 szeptembertől a Pappas Auto partnere lettünk.

Együttműködésünk első lépéseként szeptemberben Kihívást hirdettünk partnereink között.
Minden hónapban két nyertesünket új partnerünk, a Pappas Auto együttműködésével jutalmaztuk egy teszt hétvégével, melyen kipróbálhattak egy hybrid vagy egy elektromos Mercedest.

IMG 8153 1024x768, Tiszta Energiák Kft.

PAPPAS AUTO

A Pappas Auto 30 éve van jelen Magyarországon, működését minőségi és innovatív tevékenység, valamint személyes tanácsadás fémjelzi. Európai színvonalú kiszolgálást biztosító értékesítési és szerviz szolgáltatásaival telephelyei Budapest három pontján, illetve Szegeden, Pécsett, Székesfehérváron, Debrecenben és Szigetszentmiklóson találhatóak, Zalaegerszegen pedig értékesítési partnerén keresztül van jelen.

Vállalatunk környezettudatosságra, megújuló energiákra irányuló fókusza megegyezik a Pappas Auto elektromobilitásról alkotott filozófiájával. A Pappas Auto bemutatótermeiben széles, folyamatosan elérhető elektromos és hybrid járműparkkal, töltési lehetőségekkel, edukativ videós tartalmakkal állnak az alternatív hajtású gépjárművek iránt érdeklődők rendelkezésére.

A Pappas Auto felkészültségét tovább erősíti, hogy dedikált EQ elektromobilitás termékszakértőik az újszerű vezetési élményről és a jövőbe mutató megoldásokról első kézből, exkluzív tesztvezetések alkalmával is beszámolnak. Forduljon bizalommal országszerte a Pappas Auto értékesítői csapatához, akik felkészülten várják a megújuló energiaforrások kedvelőit, illetve nyújtanak segítséget akár online vagy telefonos kapcsolattal is.

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények

Napenergia Plusz Program!

Önt is érdekli az új pályázat?

A Napenergia Plusz Program keretein belül az állam 75 milliárd forinttal járul hozzá a napelemek telepítéséhez és a megtermelt energia tárolásához

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.