Chat with us, powered by LiveChat
Keresés
Close this search box.

Autós partnerünk a Pappas Auto

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2019 szeptembertől a Pappas Auto partnere lettünk.

Együttműködésünk első lépéseként szeptemberben Kihívást hirdettünk partnereink között.
Minden hónapban két nyertesünket új partnerünk, a Pappas Auto együttműködésével jutalmaztuk egy teszt hétvégével, melyen kipróbálhattak egy hybrid vagy egy elektromos Mercedest.

IMG 8153, Tiszta Energiák Kft.

PAPPAS AUTO

A Pappas Auto 30 éve van jelen Magyarországon, működését minőségi és innovatív tevékenység, valamint személyes tanácsadás fémjelzi. Európai színvonalú kiszolgálást biztosító értékesítési és szerviz szolgáltatásaival telephelyei Budapest három pontján, illetve Szegeden, Pécsett, Székesfehérváron, Debrecenben és Szigetszentmiklóson találhatóak, Zalaegerszegen pedig értékesítési partnerén keresztül van jelen.

Vállalatunk környezettudatosságra, megújuló energiákra irányuló fókusza megegyezik a Pappas Auto elektromobilitásról alkotott filozófiájával. A Pappas Auto bemutatótermeiben széles, folyamatosan elérhető elektromos és hybrid járműparkkal, töltési lehetőségekkel, edukativ videós tartalmakkal állnak az alternatív hajtású gépjárművek iránt érdeklődők rendelkezésére.

A Pappas Auto felkészültségét tovább erősíti, hogy dedikált EQ elektromobilitás termékszakértőik az újszerű vezetési élményről és a jövőbe mutató megoldásokról első kézből, exkluzív tesztvezetések alkalmával is beszámolnak. Forduljon bizalommal országszerte a Pappas Auto értékesítői csapatához, akik felkészülten várják a megújuló energiaforrások kedvelőit, illetve nyújtanak segítséget akár online vagy telefonos kapcsolattal is.

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

LONGi NYEREMÉNYSZABÁLYZAT

NYEREMÉNYSZABÁLYZATA Tiszta Energiák Kft. kvízjátékot hirdet. A játék elnevezése: „3 helyes válasz=100.000Ft”  A játékban való részvétel feltételei:A játékban minden olyan, cselekvőképes, felnőtt korú magyar állampolgár

Tovább olvasom »

Napelem telepítés vélemények