Elindult a Huawei Smart PV Community weboldala

Huawei webinar regisztráció

A Huawei hivatalosan is elindította a “Smart PV 4ALL” kezdeményezését. A Smart PV Community nevű weboldal most már elérhető, egyelőre angol nyelven, de a magyar verzió is hamarosan elindul.
Ez a weboldal egy ingyenes közösségi oldal, ahol a Huawei és partner cégei rengeteg új információt fognak megosztani a napelemes üzletágáról. Az oldal célja, hogy az adott országokban az intelligens napelemes rendszerek elterjedését elősegítse, egy helyen összegyűjtse a fontos információkat és újdonságokat, a szakértőkkel együtt felgyorsítsa a napelemes szektor bővülését, támogatva ezzel is világszerte az alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátású technológiák térhódítását.
A Huawei Smart PV Commuity a legújabb napelemes technológiák megosztására fókuszál, megosztja a szektorban tevékenykedő szakértők és partner cégek legnépszerűbb ötleteit és eredményeit a legújabb szakmai trendekről.

Legyen naprakész

Elérhetővé tesszük ingyenes online képzések széles palettáját és ezen képzések videóit, hogy később vissza tudják nézni bárhol és bármikor, ezzel is segítve a partnereink szakmai tudásának bővítését. A témák, amikkel találkozhat a képzéseinken:

  • Tervezési megoldások háztartási méretű (HMKE) rendszerekhez
  • Technikai segédlet a kereskedelmi és ipari méretű naperőművekhez
  • Smart I-V Curve string szintű kiértékelés
  • Beüzemelés és üzemeltetés
  • Szervíz és garanciális ügyintézés
  • A Huawei PID csökkentő megoldásai
  • AI Boost AFCI (beépített ívzárlat megszakító)
    … és ezen kívül még sok más téma lesz elérhető.

Töltsön le ingyenes eszközöket

Kifejezetten telepítő cégeknek készítettünk referencia videókat, telepítési útmutatókat, brossúrákat és bemutatókat (animációkkal bővített és nyomtatható prospektusok)
A célunk, hogy minél több emberhez eljusson a tudás a legújabb napelemes technológiákról az ingyenes és magas minőségű online és offline oktatásokon keresztül.

Nyerjen értékes nyereményeket

Gyűjtse a FusionSolar pontokat és váltsa be nyereményekre. Kétféle módon gyűjthet pontokat: képzéseken való részvétellel és inverterek regisztrációjával.
Online és offline képzéseken való részvétellel pontokat gyűjthet, korlátlan számú előadáson vehet részt, amiken a részvétel után a rendszer regisztrálja a pontjait.
Az inverterek beüzemelésekor a FusionSolar monitoring portálon beregisztrált inverterek után a Huawei Smart PV Community weboldalon tudja igényelni a pontokat (a FusionSolar bejelentkezési nevével és az inverterek széria számával)
A Huawei Smart PV Community egy új szakasza a Huawei FusionSolar rendszer fejlesztésének.

Több információért kérjük látogasson el a weboldalunkra:
http://community.solar.huawei.com/

Huawei webinar regisztráció

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Válaszidőnk többszörösére nőtt a megnövekedett érdeklődések száma miatt. Az ajánlatkérőket és visszahívási kérelmeket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Szíves megértésüket kérjük! Köszönjük türelmüket!

Napelem kalkulátor

Számolja ki, mekkora napelemes rendszerre van szüksége, villanyszámlája kiváltásához, vagy elektromos autója tankolásához!

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.