1945 Construma Nemzetkozi Epitoipari Szak Kiallitas Vasar Budapest Hungexpo, Tiszta Energiák Kft.

Idén is találkozzunk a Construma Építőipari Szakkiállításon!

A Construma 5 napos eseménye 2020.04.01. – 2020.04.05.-ig tart.

A CONSTRUMA kiállítás Magyarország egyetlen és kiemelkedő szakmai fóruma, mely az építkezéstől a lakberendezésen át a kerttervezésig lefedi az otthonteremtés teljes spektrumát. Komplexitásának köszönhetően egyedülálló a közép-kelet-európai régióban. A Tiszta Energiák Kft napelemes és e-mobilitás üzletágával is részt vesz idén is a kiállításon.

SAJTO 1024x707, Tiszta Energiák Kft.

CONSTRUMA, OTTHONDesign, RENEO

Az otthonteremtési csokor tagjai 2020-ban: CONSTRUMA és OTTHONDesign. A régió vezető építőipari és otthonteremtési kiállítás együttesének „zászlóshajója”, a CONSTRUMA, a hazai építőipar szakmai csúcstalálkozója. Középpontjában az energiahatékonyság, fenntarthatóság, a környezettudatosság áll. A kiállításon megjelenik minden termékkör, mely az építkezéshez, felújításhoz szükséges: az építőanyagoktól a nyílászárókon át a szigetelésig, beleértve az építőgépeket, szerszámokat, eszközöket, eljárásokat. A legújabb technológiákat a gyártók hazai és nemzetközi márkáinak jelenléte biztosítja. A rendezvényt széleskörű szakmai támogatottság és gazdag konferencia program kíséri. A CONSTRUMA része a RENEO, amelyen a megújuló energia téma mellett az épületgépészet is hangsúlyosan jelenik meg a páros években. Az elmúlt évek slágertémája a napenergia hasznosítása.

2020-ban a Construma fókuszában az alábbi témák állnak:

KORSZERŰ ÉPÍTŐIPAR
INNOVÁCIÓ
ENERGIAHATÉKONYSÁG
DIGITALIZÁCIÓ
FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS

tiszta energiák a construmán 2019-ben

Tiszta Energiák - 2019 Construma standunk, napelemektől az elektromos motorig
Nézd meg ezt a videót a Youtube-on.

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények

Napenergia Plusz Program!

Önt is érdekli az új pályázat?

A Napenergia Plusz Program keretein belül az állam 75 milliárd forinttal járul hozzá a napelemek telepítéséhez és a megtermelt energia tárolásához

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.