Elektrobiker Logowhite 300x64, Tiszta Energiák Kft.

Az elektromos közlekedésnek jelenleg a városokban van a legnagyobb létjogosultsága. Eljött az idő, hogy elektromobilitás szó kapcsán az elektromos motorok is bekerüljenek a köztudatba.  Az elektromos motorkerékpárok trendi, költséghatékony és környezetkímélő megoldást kínálnak arra, hogy a lehető leggyorsabban odaérjünk bárhová, függetlenedve a dugóktól.

Volt Bike 9 1024x683 768x512, Tiszta Energiák Kft.
Surron Backg Crop 1024x760, Tiszta Energiák Kft.
Surron Logo White Hun 1024x219 300x64, Tiszta Energiák Kft.

A villamos hajtásrendszereknek köszönhetően kerékpár és motor között kialakult egy új kategória. Olyan motorkerékpár, aminek a tömege nagyon kicsi (50 kg), ennek megfelelően hihetetlen könnyű kezelhetőséggel, de a teljesítménye meglepően nagy.
Ennek a motornak is elképzelhető sokféle üzleti jellegű felhasználása. Vadőrök, erdészek, tudnak hangtalanul és gyorsan mozogni az erdőkben, vagy szállodák adhatják bérbe, stb.

Nuuk Hungary Logo White2 300x121, Tiszta Energiák Kft.

A Rieju egy közel 80 éves családi tulajdonban levő motorgyártó. Óriási tapasztalatokkal rendelkeznek és haladnak a korral.

A NUUK egy rendkívül robosztus, erős elektromos motorkerékpár, aminek dizájnjában tökéletesen keverték a retrót és a modernet. A komplett villamos rendszer BOSCH, meggyőző menetteljesítménye és akár 200-300km-ig bővíthető hatótávja kiemelkedő.

Nuuk Tracker 2, Tiszta Energiák Kft.
Elektromosauto Tolto.crop , Tiszta Energiák Kft.

ELEKTROMOS AUTÓTÖLTŐK

Az elektromobilitás térhódításával haladva, foglalkozunk elektromos autók töltőberendezéseinek forgalmazásával, kiépítésével, a legkülönbözőbb igényeket kielégítve. Akár AC, akár DC töltőre van szüksége, otthoni, vagy közületi felhasználásra, jelezze nekünk, hogy segíthessünk!

e-mobilitás munkatársak

MPusztai József 300x300, Tiszta Energiák Kft.

Pusztai József

ELEKTROBIKER.HU - ELEKTROMOS MOTOROK

MNagy Gábor 300x300, Tiszta Energiák Kft.

Nagy Gábor

ELEKTROBIKER.HU – ELEKTROMOS MOTOROK

191205 142804 2 XL, Tiszta Energiák Kft.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.