Chat with us, powered by LiveChat
Keresés
Close this search box.

Elindult a Huawei Smart PV Community weboldala

Huawei webinar regisztráció

A Huawei hivatalosan is elindította a “Smart PV 4ALL” kezdeményezését. A Smart PV Community nevű weboldal most már elérhető, egyelőre angol nyelven, de a magyar verzió is hamarosan elindul.
Ez a weboldal egy ingyenes közösségi oldal, ahol a Huawei és partner cégei rengeteg új információt fognak megosztani a napelemes üzletágáról. Az oldal célja, hogy az adott országokban az intelligens napelemes rendszerek elterjedését elősegítse, egy helyen összegyűjtse a fontos információkat és újdonságokat, a szakértőkkel együtt felgyorsítsa a napelemes szektor bővülését, támogatva ezzel is világszerte az alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátású technológiák térhódítását.
A Huawei Smart PV Commuity a legújabb napelemes technológiák megosztására fókuszál, megosztja a szektorban tevékenykedő szakértők és partner cégek legnépszerűbb ötleteit és eredményeit a legújabb szakmai trendekről.

Legyen naprakész

Elérhetővé tesszük ingyenes online képzések széles palettáját és ezen képzések videóit, hogy később vissza tudják nézni bárhol és bármikor, ezzel is segítve a partnereink szakmai tudásának bővítését. A témák, amikkel találkozhat a képzéseinken:

  • Tervezési megoldások háztartási méretű (HMKE) rendszerekhez
  • Technikai segédlet a kereskedelmi és ipari méretű naperőművekhez
  • Smart I-V Curve string szintű kiértékelés
  • Beüzemelés és üzemeltetés
  • Szervíz és garanciális ügyintézés
  • A Huawei PID csökkentő megoldásai
  • AI Boost AFCI (beépített ívzárlat megszakító)
    … és ezen kívül még sok más téma lesz elérhető.

Töltsön le ingyenes eszközöket

Kifejezetten telepítő cégeknek készítettünk referencia videókat, telepítési útmutatókat, brossúrákat és bemutatókat (animációkkal bővített és nyomtatható prospektusok)
A célunk, hogy minél több emberhez eljusson a tudás a legújabb napelemes technológiákról az ingyenes és magas minőségű online és offline oktatásokon keresztül.

Nyerjen értékes nyereményeket

Gyűjtse a FusionSolar pontokat és váltsa be nyereményekre. Kétféle módon gyűjthet pontokat: képzéseken való részvétellel és a huawei inverterek regisztrációjával.
Online és offline képzéseken való részvétellel pontokat gyűjthet, korlátlan számú előadáson vehet részt, amiken a részvétel után a rendszer regisztrálja a pontjait.
Az inverterek beüzemelésekor a FusionSolar monitoring portálon beregisztrált inverterek után a Huawei Smart PV Community weboldalon tudja igényelni a pontokat (a FusionSolar bejelentkezési nevével és az inverterek széria számával)
A Huawei Smart PV Community egy új szakasza a Huawei FusionSolar rendszer fejlesztésének.

Több információért kérjük látogasson el a weboldalunkra:
http://community.solar.huawei.com/

Huawei webinar regisztráció

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények