Lakossági: +36 20 33 13 999 / Viszonteladói: +36 20 434 7422 info@tisztaenergiak.hu
Köszönjük, hogy felette velünk a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.

Kollégánk hamarosan keresni fogja a személyre szabott ajánlatunkkal.

Addig is tekintse meg további termékeinket, referenciáinkat
vagy tudjon meg még többet cégünkről

Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy azonnal értesülhessen legújabb akcióinkról, termékeinkről!

(Adatait harmadik félnek nem adjuk tovább, kizárólag a Tiszta Energiáktól kaphat értesítéseket)

 

Termékeink

Referenciák

Cégünről

Családommal egy jól működő napkollektoros rendszert üzemeltetünk. Felmerült bennünk az igény, hogy kiépíttessünk egy napelemes rendszert is. Ezen a területen jó pár vállalat dolgozik, így a Tiszta Energiák Kft hamar a látókörbe került. Jót, gyorsan, olcsót. Talán ismerős a szlogen, amire a régebbi időkben a vállalatok azt mondták: a 3-ból 2-t teljesítünk. A Tiszta Energiák Kft erre keményen rácáfolt.

Miért is ?
Ez év január közepén kaptam egy nagyon részletes és korrekt  ismertetőt, melyet egy hét múlva már az árajánlat követett. Tervezés, engedélyeztetés után a rendszerünk már március közepén működőképes lett, és az áramszolgáltató által elvégzett óracsere után már e hónap végétől kifogástalanul üzemel. 6 óra alatt lett kiépítve úgy, hogy tulajdonképpen nemcsak jól, hanem esztétikusan is dolgoztak a szerelők. A falon kívül csak max. 1,5 méter kábelsín van, szakszerűen, precízen és igényesen végezték a munkájukat.

És miért olcsó?
Mivel egy ilyen rendszer hposszú távra készül, nem mindegy, hogy elavult, vagy korszerű-e a kivitelés idején. A mi rendszerünk az “okosnál is okosabb” fantázia néven fut, és az ára mégis olcsóbb volt, mint egy-két konkurens cégé, akik egy már elavult, rossz hatásfokú berendezést akartak kiépíteni.

Nyugodt szívvel ajánlom a Tiszta Energiák Kft-t mindenkinek,aki  a  napelemes rendszer iránt érdeklődik, és kivitelezőt keres!

Egy elégedett  ügyfél.

Németh István

Diósd