LONGi Solar világrekord, 22,38% modulhatásfok

LONGi Solar Rekord, Tiszta Energiák Kft.

A világ legnagyobb monokristályos napelem gyártója a LONGi Solar nem csak napelem gyártó kapacitásainak nagyságában világelső, hanem a napelem hatásfokában is világvezető. A LONGi 2018 óta 2%-al tudta megnövelni napelemeinek hatásfokát. A TÜV Rheinland visszaigazolta a LONGi mérési értékeit és ezzel az új világrekordot. „A technológiába és a gyártási folyamatokba történő folyamatos kutatás, fejlesztésének köszönhetően a LONGi legújabb innovációi gyorsan átkerülhetnek a tömeggyártásba és ezzel támogatják a napelemekkel vezetett megújulókon alapuló Energiafordulatot” – nyilatkozta Lv Jun a LONGi Solar elnökhelyettese.

Longi Solar Entwicklung Effizienz Monokristalline Solarmodule 2018 2020, Tiszta Energiák Kft.

Nemrégiben jelentette be a világelső napelem gyártó, hogy monokristályos gyártó kapacitását egy nagyobb méretű waferre alapozva bővíti tovább. Az új gyártósorokkal még 2020-ban átlépik a 20 Gigawattos napelem termelést, amekkora mennyiségű napelemet még sosem gyártott egyetlen gyártó sem, s ez a 20 GW-os mennyiség a teljes gyártási kapacitásának csupán 80%-a lesz. Még sosem összpontosult egyetlen gyártó kezében ekkora gyártási potenciál.

2020.01.20.-ai cikk alapján műfordítás

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények

Napenergia Plusz Program!

Önt is érdekli az új pályázat?

A Napenergia Plusz Program keretein belül az állam 75 milliárd forinttal járul hozzá a napelemek telepítéséhez és a megtermelt energia tárolásához

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.