LONGi Solar világrekord, 22,38% modulhatásfok

A világ legnagyobb monokristályos napelem gyártója a LONGi Solar nem csak napelem gyártó kapacitásainak nagyságában világelső, hanem a napelem hatásfokában is világvezető. A LONGi 2018 óta 2%-al tudta megnövelni napelemeinek hatásfokát. A TÜV Rheinland visszaigazolta a LONGi mérési értékeit és ezzel az új világrekordot. „A technológiába és a gyártási folyamatokba történő folyamatos kutatás, fejlesztésének köszönhetően a LONGi legújabb innovációi gyorsan átkerülhetnek a tömeggyártásba és ezzel támogatják a napelemekkel vezetett megújulókon alapuló Energiafordulatot” – nyilatkozta Lv Jun a LONGi Solar elnökhelyettese.

Nemrégiben jelentette be a világelső napelem gyártó, hogy monokristályos gyártó kapacitását egy nagyobb méretű waferre alapozva bővíti tovább. Az új gyártósorokkal még 2020-ban átlépik a 20 Gigawattos napelem termelést, amekkora mennyiségű napelemet még sosem gyártott egyetlen gyártó sem, s ez a 20 GW-os mennyiség a teljes gyártási kapacitásának csupán 80%-a lesz. Még sosem összpontosult egyetlen gyártó kezében ekkora gyártási potenciál.

2020.01.20.-ai cikk alapján műfordítás

Megosztás:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Iratkozz fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

MFB 0%-os hitel

Az MFB 0%-os hitelprogram a megvalósítás helyszínétől függően két alprogramban valósul meg: Budapest és Pest megye: VEKOP-5.2.1-17 kódszámú hitelprogram, ami esetében a beérkezett kölcsönök forrásigénye

Tovább olvasom »

Napelemet Teszteltünk… CSÚZLIVAL!

Napelemet teszteltünk HAndárssal, lőttünk rá, autóval mentünk keresztül…. Bővebb információért a napelem telepítés lehetőségeiről és támogatásáról keress minket bizalommal. Felejtsd el a villanyszámlát, válts napelemre:

Tovább olvasom »

Napelem telepítés vélemények

Napelem kalkulátor

Számolja ki, mekkora napelemes rendszerre van szüksége, villanyszámlája kiváltásához, vagy elektromos autója tankolásához!