MANAP nyílt levél – Ezrek eshetnek ki ártatlanul a szaldóelszámolásból egy váratlan kormányrendelet-módosítás miatt

A MANAP a határidők hosszabbítását kéri a Kormánytól, hogy a jóhiszemű ügyfelek az Otthonfelújítási támogatással vásárolt napelemes rendszereikkel a szaldó elszámolásban maradhassanak.

A tavaly év végén meghirdetett akár 50%-os vissza nem térítendő támogatást nyújtó Otthonfelújítási támogatás eddig soha nem tapasztalt érdeklődési cunamit hozott a napelemes cégeknél. A kivitelező vállakozásoknak nagyon rövid idő állt rendelkezésre az ügyféláradat szakszerű kiszolgálására. A felelősségteljesen gondolkodó cégek már az első negyedévben, többen már februárban lezárták azon ügyfelek megrendeléseinek elfogadását, akik úgy kívántak élni az 50%-os támogatással, hogy a szaldó elszámolásban maradhassanak.

Egy váratlan Kormányrendelet módosítás mégis veszélyezteti a szaldóban maradását ezen ügyfelek jó részének is.

A nyílt levél az alábbi linken olvasható

https://www.manap.hu/files/MANAP_nyilt_level_otthonteremtes_szaldo_hatarido_20210423.pdf

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények

Napenergia Plusz Program!

Önt is érdekli az új pályázat?

A Napenergia Plusz Program keretein belül az állam 75 milliárd forinttal járul hozzá a napelemek telepítéséhez és a megtermelt energia tárolásához

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.