Lakossági: +36 20 33 13 999 / Viszonteladói: +36 20 434 7422 info@tisztaenergiak.hu
Napelemek telepítésével foglalkozik?
Napelemek, napelemes rendszerek telepítésébe szeretne belevágni?
Szeretne ismereteket szerezni ebben a témában?
Stabil és megbízható beszerzési forrásokra van szüksége?

 

Jó helyen jár!

Miért gondoljuk, hogy a Tiszta Energiák megfelelő partnere tudna lenni a vállalkozásában? Mert ismerjük a problémáit! Mi is szembesültünk hasonlókkal, csak valamivel korábban, emiatt tisztában vagyunk vele, hogyan segítsünk!

Rövid történelmünk 

A Tiszta Energiák Kft. egy VI. kerületi lakásban indult, 3 fővel, szinte nulla tőkével. A napelemes szakismereteink megvoltak, a korábbi években egy amerikai cég keretében világszerte elvégzett munkákból, de az itthoni körülményekre kellett alakítani a működésünket. Az áramszolgáltatók engedélyeztetési folyamata is kialakulóban volt még akkoriban. A napelemeket, egyéb alkatrészeket Németországból kellett beszerezni, projektről-projektre, mert itthon még nem volt honnan megvenni ezeket a dolgokat.

A megszerzett, eleinte családi házas üzleteket személyautóval, alkalmanként kölcsönkért furgonnal tudtuk kivitelezni. A napelemeket és egyéb alkotórészeket a munkából megszerzett pénzt folyamatosan visszaforgattuk, egyre több árut és eszközt vásároltunk rajta. Mára már az itthon legnagyobb raktárkészlettel rendelkező nagyker részlegünk van, de minden másunk is, amire egy ilyen nagy cégnek szüksége van (tervezés, kivitelezés, szerviz, beszerzés, szállítmányozás, kisker, nagyker sales, webmarketing, pénz- és munkaügy). Míg ezt elértük, sokmindent megtapasztaltunk, tanultunk, és ezeket az ismereteket is hajlandóak vagyunk megosztani azokkal akiket érdekel.

Mi mindenben tudunk segíteni?

  • a napelemes rendszerek minden alkotórészét raktárról tudjuk szállítani, ritka kivétellel azonnal (bővebben, lenyílik)

Az általunk forgalmazott termékek nem a legolcsóbb kategóriát képviselik, de ez egyáltalán nem véletlen! Ezekre a termékekre nem lesz panasz.

A hosszú évek tapasztalata mutatja, hogy nem érdemes az ún. „kompatibilis” termékekkel foglalkozni, mert az a minőség rovására mehet. Pl. egy MC4-es csatlakozó messze nem ugyanolyan, mint egy „MC4 kompatibilis”. A különbség 1-2 ezer forintot jelent egy projekt esetében, míg megbízhatóságban, tűzveszélyességben óriásit! Megéri?

Napelemekből csak a világpiac éllovasait forgalmazzuk. Ami itthon elterjedt, az nem feltétlen jelenti azt, hogy az máshol is ismert, vagy jó minőséget képvisel. Mi rendszerint a világ vezető tíz gyártója moduljaiból válogatunk. Próbálkoztunk kisebb gyártókkal is, sokszor nem volt minőségi probléma, utána egyszer csak lett. Ilyen a nagy gyártóknál nem fordulhat elő. Ráadásul ők valóban maguk gyártják a moduljaikat, ami a stabil minőség alapköve, nem úgy, mint pl. egyes nagy, amerikai hangzású, gyártónak látszó cégek termékei, amik gyakorlatilag bárhol készülhetnek, így néha jók, néha rosszak. Ez a bizonytalanság nem megengedhető egy olyan rendszernél, ami évtizedekig kell megbízhatóan működjön.

A tartószerkezeteknél sem mindegy, hogy mit használ az ember. A kipróbált rendszereknél biztos, hogy gyorsan és szépen lehet haladni, ráadásul amit megépítünk, az úgy is marad évtizedekig, nem kezd el rozsdásodni, kilazulni, nem eszi meg a kontaktkorrózió.

Az inverterekből szintén a piacvezető termékekkel foglalkozunk. A híres osztrák Fronius cég, amelyik óriási piaci részesedést szerzett a világ és hazai piacon, letaszítva az SMA-t a korábban érinthetetlennek hitt trónjáról.

A Solar Edge, aki a moduloptimalizálás úttörője és máig piacvezető cége.

A SAJ, aki Kína legnagyobb három sztring-inverter gyártója között van, kiváló minőségű termékeket gyártva (10 év alapgarancia!), és rendkívül stabil vállalati hátterével megszolgálva a maximális bizalmat.

A villanyszerelési anyagok is könnyen beszerezhetők nálunk. Az egyes eszközöktől (szolár és AC kábelek, túlfeszvédelmek, megszakítók, a hazai piacon elérhető legjobb, Santon DC leválasztók, vagy akár komplett, kivitelezett AC és DC csatlakozószekrények, dobozok típusengedéllyel, igény szerint.

 

Előfordulhat, hogy a legolcsóbb árat valamilyen terméknél éppen nem, de a legjobb ár-érték arányt garantáltan biztosítani tudjuk, ami hosszú távon viszont mindenkinek a legolcsóbb!

 

  • műszaki támogatást nyújtunk a nagykereskedelmi partnereinknek

Sokféle módon tudunk segíteni. A nagykereskedelmi partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk az árakról, készletekről, hogy kalkulálni tudjanak. Ezen eszközök működéséről, technikai paramétereiről anyagokat biztosítunk, amennyiben ezek nem elegendőek, személyes konzultációra is bármikor tudunk lehetőséget biztosítani.

Ha még valami nem megy, azt segítünk megoldani, közben megtanulni. Folyamatosan szervezünk képzéseket, amik segítenek a fejlődésben. Partnereink nálunk megkapnak mindent, ami ehhez a szakmához szükséges.

 

  • financiális támogatást is tudunk biztosítani

Kipróbált nagykereskedelmi partnereinknek lehetősége van utólagos fizetésre, ami nagy segítség tud lenni, amikor a vállalkozás a növekedés miatt folyamatos tőkehiánnyal küzd. Jobb akkor fizetni, mikor már van miből az elvégzett és kifizetett munka után. Természetesen ez a lehetőség nem első alkalommal él, ki kell alakulni a bizalmi kapcsolatnak és meg kell felelni bizonyos feltételeknek.

Szerződött partnereinknek bizományos készletet is tudunk biztosítani, de ez már egy következő lépés, ami egy hosszabb együttműködés után érhető el.

Éves forgalom után is járnak mennyiségi kedvezmények. Ezeket az éves valós forgalom alapján kalkuláljuk és érvényesítjük.

 

  • szerviztámogatás

Cégünk szervizhátteret is biztosít a forgalmazott termékekhez. Senki nem marad magára az esetlegesen meghibásodott eszközökkel és az elégedetlen ügyfelével. Amennyiben bármilyen műszaki hiba fordul elő, annak megoldásában segítséget nyújtunk, hogy a probléma a lehető leghamarabb megoldódjon. Sokkal könnyebb így elégedett ügyfeleket szerezni, mintha a külföldi gyártókkal kellene hosszas huzavonába bonyolódni.

 

  • képzések, tanfolyamok

Az alap és haladó általános szakmai képzések mellett termékspecifikus képzéseket is tartunk, hogy mindenki megismerkedhessen mélyebben is az eszközökkel, amiket esetleg forgalmazni szeretne. Ezeket a képzéseket rendszerint gyári szakemberekkel tartjuk. Ide tartoznak a szervizképzések is, amikkel szervizjogosultságok is szerezhetők, így a garanciális javítások elvégzésére is képessé válnak partnereink, amik elvégzését a gyártók rendszerint anyagilag is támogatnak.

Mindemellett a piaci újdonságokkal, trendekkel is megismertetjük a partnereinket, ami segít abban, hogy az átlagosnál jobb minőségben tudják kiszolgálni ügyfeleiket.

 

  • partnerlátogatás

Munkatársaink rendszeresen meglátogatják a nagykereskedelmi partnereinket, ezzel segítve a jobb kommunikációt, olajozottabb együttműködést. Az ilyen látogatások során kiderülnek olyan dolgok, amik egyébként elsikkadnának és észrevétlenül akadályoznák a hatékony együttműködést.

 

 

  • közös rendezvények

Minden évben legalább egy alkalommal rendezünk olyan találkozót, ahová hivatalosak a  partnereink, és ahol kötetlenebb formában tudunk találkozni. Ezek a rendezvények segítenek egymás jobb megismerésében, és nem csak a munkáról szólnak, hanem az örömről, szórakozásról is, amire mindenkinek szüksége van a jól végzett munka után.

Ha úgy érzi, hogy szívesen dolgozna velünk, keresse Zsálek Tamást a +36203922926 telefonszámon vagy a zsalek.tamas@tisztaenergiak.hu email címen.