interaktív családi nap az e-mobilitás jegyében

Különleges alkalom ihlette meg az Elektrobiker eMobilitás Napja névre keresztelt rendezvényét. Szeptember 10-én ugyanis az elektromos motorokat forgalmazó vállalat telephelyén libbenti fel szárnyait a világ körüli turnéját járó Solar Butterfly. A Longi napelemekkel felszerelt, 100%-ban megújuló energiával működő lakókocsi elsőként a világtörténelemben úgy jár be 4 év alatt 6 kontinenst, kilencven országot, és tesz meg kétszázezer kilométert, hogy kizárólag napelemeken keresztül termeli ki magának és az azt vontató elektromos Teslának a működésükhöz szükséges energiát. Ezen a napon a nagyközönségnek is lesz lehetősége élőben megcsodálni az öko-történelmet író elektromos járművet.

Cikk 1 1 1024x427, Tiszta Energiák Kft.

E-mobilitás a fenntarthatóság jegyében

Májusban indult útnak figyelemfelkeltő céllal, a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében megálmodott és megépített Solar Butterfly, mint az e-mobilitás hírvivője. Tervezője, Louis Palmer küldetése nem kisebb, minthogy jobb hellyé tegye a világot. 4 év alatt hat kontinenst és kilencven országot tervez bejárni, közel kétszázezer kilométeren keresztül a Longi napelemekkel felszerelt, Tesla által húzott lakóautóval. Szeptember 10-én az Elektrobiker, az által megrendezésre kerülő eMobilitás Napján látja vendégül a pillangót és tervezőjét.

Elektromos motorok kicsiknek és nagyoknak

Az elektromos motorokat gyártó cég interaktív családi programokkal teszi még izgalmasabbá és emészthetőbbé az e-mobilitást. A rendezvény megnyitóján beszédet mond Louis Palmer, a Tiszta Energiák Kft. Ügyvezető Igazgatója, Mokry Tamás és Szentirmai László, a LONGi magyarországi Sales Managere. Látványos elektromos motor show-val készül a Rétság Rider’s Team csapata, Horváth András alias Handrás elektromos autós influenszer tart előadást az e-mobilitás jövőjéről, lesz tesztvezetési lehetőség felnőtteknek és 2 éves kor felett a legkisebbek is kipróbálhatják a számukra tervezett elektromos motorokat. Az elektromos motorok technikai háttere iránt érdeklődőknek, az Elektrobiker munkatársa, Gugolya András mesél részletesebben az e-motorok működéséről egy interaktív kiállítás keretében. Aki pedig a tesztvezetés után vásárolni is szeretne, csakis ezen a napon 5% árengedménnyel teheti ezt meg az Elektrobiker elektromos motor kínálatából.

Emellett további előadásokkal, ajándékokkal és vegán finomságokkal várják a szervezők a résztvevőket.

Az első 50 regisztráló Elektrobiker pólót kap ajándékba, a következő 50-150 fő nyakba akaszthatós kulcstartót, az első 50, két év feletti gyermek, aki kipróbálja a gyerekek számára készült e-motorokat, napelemes építő ajándékkal térhet haza.

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

Jelentkezz az ajándékokért!
 
 
 

 

Dátum: 2022.09.10

Helyszín: 1037, Budapest Kunigunda útja 60. ElektroBiker bemutatóterem

10:00
Kibontja szárnyait a Solar Butterfly 

Megnyitó beszédet mond:
Louis Palmer, a Solar Butterfly feltalálója

Szentirmai Tamás, a LONGi Magyarország Sales Managere

dr. Mokry Tamás, a Tiszta Energiák Ügyvezető Igazgatója 

10:30 és 13:00
E-motoros bemutató az RRT Stunt csapatával 

11:00
Miért válts elektromos motorra?
Pavuk Attila, az Elektrobiker marketing vezetőjének előadása az e-motorok előnyeiről 

12:00
Handrás workshopja az e-mobilitás jövőjéről

14:00
Szentirmai Tamás workshopja a LONGi legújabb termékeiről

Egész napos programok: 
Solar Butterfly – a napelemes pillangó szárnyat bont
E-motor tesztvezetés
Interaktív e-mobilitás kiállítás az elektromos motorok működéséről
Elektromos Mercedes kiállítás a Pappas Autó támogatásával
E-motor töltőállomás
Vegán falatok és vegán fagyi a Napfényes Étterem és Cukrászda kínálatából 

Gyerekprogramok:
Gyerek e-motoroztatás már két éves kortól
Kézműves programok a fenntarthatóság jegyében
Ugrálóvár

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.