SAJ nyilatkozat a Tiszta Energiák Kft kizárólagos forgalmazói státuszáról

A Guangzhou Sanjing Electric Co., Ltd (SAJ) kijelentette, hogy a Tiszta Energiák Kft kizárólagosan jogosult arra, hogy Magyarország területén SAJ napelemes invertereket (típusokat részletesen lásd alább) értékesítsen, telepítsen, kisfeszültségű hálózatra csatlakoztasson és szervizeljen.

Plus széria

1 fázis:

Sununo Plus 1K, Sununo Plus 1.5K, Sununo Plus 2K, Sununo Plus 2.5K, Sununo Plus 3K, Sununo Plus 3K-M, Sununo Plus 4K-M, Sununo Plus 5K-M

3 fázis:

Suntrio Plus 4K, Suntrio Plus 5K, Suntrio Plus 6K, Suntrio Plus 8K, Suntrio Plus 10K, Suntrio Plus 12K, Suntrio Plus 15K, Suntrio Plus 17K, Suntrio Plus 20K, Suntrio Plus 25K, Suntrio Plus 33K, Suntrio Plus 40K, Suntrio Plus 50K, Suntrio Plus 60K

R5 széria

1 fázis:

R5-0.7K/1K/1.5K/2K/2.5K/3K-S1

R5-3K/3.6K/4K/5K/6K/7K/8K-S2

3 fázis:

R5-3K/4K/5K/6K/8K/9K/10K/12K/13K/15K/17K/20K-T2

Magyarország területén az SAJ kizárólag a Tiszta Energiák Kft-n keresztül vásárolt inverterekre biztosít műszaki támogatást és szerviz szolgáltatást, lévén a Tiszta Energiák Kft. az egyetlen hivatalos magyarországi SAJ szerviz partner.

Más forrásokból származó inverterek esetében a vásárló kockáztatja, hogy hamisított, sérült, használt vagy átcímkézett, hamis adatlappal rendelkező, nem regisztrált sorszámú invertert vásárol, melyekre a gyártói garancia és technikai támogatás nem érvényesíthető.

Ezúton is kérünk minden telepítő partnert és ügyfelet, hogy Magyarországon telepíteni kívánt SAJ invertert kizárólag a hivatalos magyarországi forgalmazón, a Tiszta Energiák Kft-n keresztül szerezzen be.”

Michael Su

Értékesítési Igazgató-SAJ Electric

Minden sorszámhoz rögzítve van a disztribútor, tehát minden esetben kiderül, ha egy inverter más forrásból származik.

SAJ Statement, Tiszta Energiák Kft.

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények

Napenergia Plusz Program!

Önt is érdekli az új pályázat?

A Napenergia Plusz Program keretein belül az állam 75 milliárd forinttal járul hozzá a napelemek telepítéséhez és a megtermelt energia tárolásához

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.