Napelem telepítések – 2019 február

Elmúlt a február, nyakunkon a tavasz. A cég életében is megújulás történt, bent az irodában nagy átrendeződések voltak, mindenkinek több tere, több helye lett most. A telepítések pedig gőzerővel folytak mindeközben. Valamint a megújulás jegyében megszellőztettük cégünk egyik új profilját már a Facebookon, ahol hatalmas sikert aratott, ugyan is rövidesen elektromos motorokat fogunk forgalmazni több kategóriában is. Természetesen, ez nem a napelemes üzletágunkat fogja terhelni, hanem egy teljesen új terület lesz, ugyanazzal a tulajdonosi körrel, de erről bővebben majd hamarosan… 🙂

Napelem telepítések képekben

…Köszönöm Önöknek a munkát és segítséget… pár perce termelek! 🙂Üdvözlettel,Benkó Béla

Dalmand, 6kW-os napelem rendszer 
Maglód, 5kW-os napelem rendszer
Csomád, 10kW-os napelem rendszer
Nagykörös, 3kW-os napelem rendszer
Budapest, 10kW-os napelem rendszer
Budapest, 4kW-os napelem rendszer
Őrbottyán, 20kW-os földre telepített rendszer
Gyál, 4kW-os napelem rendszer
Érd, 5kW-os napelem rendszer telepítés
Budapest, 5kW-osnapelem rendszer telpítés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Válaszidőnk többszörösére nőtt a megnövekedett érdeklődések száma miatt. Az ajánlatkérőket és visszahívási kérelmeket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Szíves megértésüket kérjük! Köszönjük türelmüket!

Napelem kalkulátor

Számolja ki, mekkora napelemes rendszerre van szüksége, villanyszámlája kiváltásához, vagy elektromos autója tankolásához!

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.