Lakossági: +36 20 33 13 999 / Viszonteladói: +36 20 434 7422 info@tisztaenergiak.hu

Napelemes nagykereskedelmi partnereinknek

 

Viszonteladóknak – Bemutatkozik nagykereskedésünk 

Napelemek telepítésével foglalkozik? Napelemes rendszerek telepítésével szeretne foglalkozni? Szeretne megszerezni a legfrissebb ismereteket, tudni az aktuális árakat? Beszerzési forrásra van szüksége?

Raktárról, vagy rövid szállítási határidővel, nagykereskedelmi árakon kínálunk mindent, ami egy napelemes rendszer kivitelezéséhez szükséges!

NAPELEMEK: a LONGI és a Suntech napelemek kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk.

INVERTEREK: Huawei , SAJ , Fronius, és a Solaredge inverterek nagykereskedése

TARTÓSZERKEZET: német S-Flex és Profines tarószerkezetek minden tetőre

Solar és AC oldali kábelek, eredeti MC4 csatlakozók, Santon tűzvédelmi kapcsoló 

Rövid történelmünk  A Tiszta Energiák Kft. 2009-ben egy VI. kerületi lakásban indult, 3 fővel, az alapítókkal. A napelemes szakismereteink megvoltak, a korábbi években egy amerikai cég keretében világszerte elvégzett munkákból, de az itthoni körülményekre kellett alakítani a működésünket. Az áramszolgáltatók engedélyeztetési folyamata is kialakulóban volt még akkoriban. A napelemeket, egyéb alkatrészeket Németországból lehetett beszerezni, projektről-projektre, mert itthon még nem volt honnan megvenni az alkatrészeket. Az eleinte családi házas üzleteket személyautóval, alkalmanként kölcsönkért furgonnal tudtuk kivitelezni. A napelemeket és egyéb alkotórészeket a munkával megkeresett pénzt folyamatosan visszaforgattuk, egyre több árut és eszközt vásároltunk rajta. Mára már az itthon valószínűleg legnagyobb raktárkészlettel rendelkező nagykereskedés vagyunk. Sok mindent megtapasztaltunk, megtanultunk míg 40 fős 4 Mrd forintos forgalmú céggé nőttünk, és ezeket az ismereteket szívesen megosztjuk nagykereskedelmi partnereinkkel. Amiben segíteni tudunk:

 

 • Műszaki támogatást nyújtunk
 • Partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk az árakról, készletekről, legújabb technológiákról. A legmodernebb eszközök működéséről, technikai paramétereiről anyagokat biztosítunk, amennyiben ezek nem elegendőek, személyes konzultációra is tudunk lehetőséget biztosítani. Ha még valami nem megy, azt segítünk megoldani, közben megtanulni. Folyamatosan szervezünk képzéseket, amik segítenek a fejlődésben. Partnereink nálunk megkapnak mindent, ami ehhez a szakmához szükséges.
  • Financiális támogatást biztosítunk

  Kipróbált nagykereskedelmi partnereinknek lehetősége van utólagos fizetésre, ami nagy segítség, amikor a vállalkozás a növekedés miatt folyamatos tőkehiánnyal küzd. Jobb akkor fizetni, mikor már van miből, az elvégzett és kifizetett munka után, s valamikor nincs is másra lehetősége egy telepítő cégnek. Ez a lehetőség nem első alkalommal él, ki kell alakulni a kapcsolatnak.

  • Szerviztámogatás

  Cégünk szervizhátteret biztosít a forgalmazott termékekhez. Senki nem marad magára az esetlegesen meghibásodott eszközökkel és az elégedetlen ügyfelével. Amennyiben bármilyen műszaki hiba fordul elő, annak megoldásában segítséget nyújtunk, hogy a probléma a lehető leghamarabb megoldódjon. Sokkal könnyebb így elégedett ügyfeleket szerezni, mintha a külföldi gyártókkal kellene hosszas huzavonába bonyolódni.  

  • Képzések, tanfolyamok

  Az alap és haladó általános szakmai képzések mellett termékspecifikus képzéseket is tartunk, hogy mindenki megismerkedhessen mélyebben is az eszközökkel, amiket esetleg forgalmazni szeretne. Ezeket a képzéseket rendszerint gyári szakemberekkel tartjuk. Ide tartoznak a szervizképzések is, amikkel szervizjogosultságok is szerezhetők, így a garanciális javítások elvégzésére is képessé válnak partnereink, amik elvégzését a gyártók rendszerint anyagilag is támogatnak. Mindemellett a piaci újdonságokkal, trendekkel is megismertetjük a partnereinket, ami segít abban, hogy az átlagosnál jobb minőségben tudják kiszolgálni ügyfeleiket.  

  • Partnerlátogatás

  Munkatársaink rendszeresen meglátogatják a nagykereskedelmi partnereinket, ezzel segítve a jobb kommunikációt, olajozottabb együttműködést. Az ilyen látogatások során kiderülnek olyan dolgok, amik egyébként elsikkadnának és észrevétlenül akadályoznák a hatékony együttműködést.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, esetleg szeretne együtt dolgozni velünk keresse munkatársainkat, akik szívesen adnak bővebb tájékoztatást és megismertetik Önt aktuális ajánlatainkkal!

 

Általános szerződési feltételeinkhez klikk ide!

Nagykereskedés:

Nagykereskedelmi részlegünk nyitva tartása és árukiadás: Hétfőtől – Csütörtökig 08-16 óráig, Pénteken 08-14 óráig
Sümegi Bernadett

Sümegi Bernadett

Telefon: +36204347422 E-mail: nagyker@tisztaenergiak.hu

 Szűcs András

Szűcs András

Telefon: +36202770243 E-mail: nagyker@tisztaenergiak.hu

Zsálek Tamás

Zsálek Tamás

Telefon: +36203922926 E-mail: zsalek.tamas@tisztaenergiak.hu