Lakossági: +36 20 33 13 999 / Viszonteladói: +36 20 434 7422 info@tisztaenergiak.hu

Aktuális munkák

Ezen az oldalon szeretnénk folyamatos tájékoztatást adni ügyfeleinknek, hogy telepítő csapatunk merre jár, milyen rendszereket telepít és milyen nehézségekkel szembesül a mindennapi munka során. Az oldalon a havi aktuális telepítéseken készült fényképekből és ügyfélvéleményekből szemezgetünk. Mivel számunkra az emberi kapcsolatok kiemelten fontosak, ezért havi rendszerességgel tartunk csapatépítő rendezvényeket. Az itt készült fényképeket szívesen megosztjuk az érdeklődőkkel, hogy ezzel betekintést adjunk a cégünk életébe.

2019 február

Elmúlt a február, nyakunkon a tavasz. A cég életében is megújulás történt, bent az irodában nagy átrendeződések voltak, mindenkinek több tere, több helye lett most. A telepítések pedig gőzerővel folytak mindeközben. Valamint a megújulás jegyében megszellőztettük cégünk egyik új profilját már a facebookon, ahol hatalmas sikert aratott, ugyan is rövidesen elektromos motorokat fogunk forgalmazni több kategóriában is. Természetesen, ez nem a napelemes üzletágunkat fogja terhelni, hanem egy teljesen új terület lesz, ugyanazzal a tulajdonosi körrel, de erről bővebben majd hamarosan… 🙂
…Köszönöm Önöknek a munkát és segítséget… pár perce termelek! 🙂

Üdvözlettel,
Benkó Béla
Dalmand, 6kW-os rendszer 
Maglód, 5kW-os rendszer
Csomád, 10kW-os rendszer
Nagykörös, 3kW-os rendszer
Budapest, 10kW-os rendszer
Budapest, 4kW-os rendszer
Őrbottyán, 20kW-os földre telepített rendszer
Gyál, 4kW-os rendszer
Érd, 5kW-os rendszer
Budapest, 4kW-os rendszer
Gárdony, 4kW-os rendszer
Székesfehérvár, 4kW-os rendszer
Dunakeszi, 5kW-os rendszer
Budapest, 4kW-os rendszer
Budapest, 5kW-os rendszer
Ebben a hónapban egy hosszú hétvégét töltött együtt csapatunk, ahol volt az ember dobálástól kezdve, a fürdőzésen át a gombán ülésig rengeteg jó program. 🙂

2019 Január

A 2019-es év nem indult szerencsésen a telepítés szempontjából, de mit is várunk a januártól? Tudtuk mi is, hogy nem januárban fogjuk a legtöbb rendszert telepíteni, ezért erre a hónapra időzítettük a cégen belüli átalakításokat. Az egyik irodánkat építettük át és festettük ki, ami a telepítő fiúk hathatós segítsége nélkül nem valósulhatott volna meg.

A felújításon kívül azért akadt dolga a kivitelező csapatunknak: nemrég fejeztünk be egy 2 MW-os erőművet (kb 8000 db napelem), ahol az átadáshoz mérési jegyzőkönyvek elkészítése maradt hátra. Ezt befejezték a fiút, valamint telepítettek néhány lakossági projektet összesen kb 200 kWp teljesítményben. A teljesség igénye nélkül, néhány település, ahol találkozhattak velünk: Budapest több kerületében, Pomázon, Solymáron, Héregen, Pécelen, Dunaharasztiban stb.

Körmend, 4 kW-os rendszer
Monor, 7kW-os rendszer.
Gödöllői 2 MW-os erőművünk.
Az e havi szociális program keretei belül az Inspirál Cirkuszban voltunk, ahol próbára tehettük az egyensúly érzékünket, zsonglőrködhettünk és gúlát is építettünk. Igazi csapatépítő program volt, mindenki csak ajánlani tudjuk. 🙂

2018 november - december

A novemberi időjárás és a hosszú ősz kedvezett a kültéri munkának, ezért az elmúlt évekhez képest több projektet tudtunk megvalósítani ebben a hónapban. Az ország sok pontján felbukkantunk és építettünk lakossági projekteket. Dolgoztunk többek között Budapesten, Kunmadarason, Hajdúszoboszlón, Écsen, Monoron, Gödöllőn, Debrecenben, Kaposváron stb.. Ezen kívül több nagyobb projekt kivitelezése is zajlott pl Kőszegen, Pogányban, Izményen és Besenyszögön.

Decemberre a Mikulással együtt megérkeztek a mínuszok is, ami meglehetősen megnehezíti a telepítő fiúk munkáját. A kivitelezők szempontjából nem is a hideg jelenti a legnagyobb problémát, hanem a lefagyott és csúszós tetők. Ebben a hónapban ezért próbáltuk úgy szervezni a kivitelezéseinket, hogy jórészt Pest megyén belül maradjunk, de telepítettünk Érden, Törökbálinton, Budaörsön, Miskolcon és Herceghalmon is, valamint ekkor került sor egy új építésű ürömi lakópark napelemesítésére is.

“Pozitív véleményem alakult ki, mind az érkezés, pontosság, mind a munkavégzés tekintetében. Korrekt, megbízható cég.”

R.P. Julianna, Szentendre

“Az eddigiek alapján elégedett vagyok, pontos ügyintézés és munkavégzést tapasztaltam.”

Sz. József, Üröm

“Minden rendben ment.”

B. Ferenc, Üröm

“Elégedett voltam, megfelelő munkát végeztek!”

T. Csaba, Üröm

“Elégedett vagyok a szervezéssel és a munka menetével. Ajánlom másoknak is!”

T. Sebastian, Üröm

“Elégedett vagyok, minden rendben ment.”

P. Anita, Üröm

“Megvagyok elégedve.”

M. János, Nagybajom

“Tökéletes volt az együttműködés, kíválóan elvégezték a munkát. Kíváló cég!”

Dr B. Éva, Nyergesújfalu

“Megnyerő ajánlat. Elégedett vagyok.”

K. Ferencné, Szentendre

Ebben a hónapban a szociális napunkon line dancelni voltunk. Biztos mindenki látott már olyan amerikai filmet ahol cowboyos hangulatú kocsmákban, pajtákban az emberek együtt sor táncoltak.

El kell mondanunk, hogy egészen más nézni a filmet és benne lenni… 

Roppantul élvezte az egész csapat, és ha még profilt nem is váltunk, egy nagyon jó közös élménnyel lettünk gazdagabbak. 🙂

Tetszenek a vélemények, de még bizonytalan?