Keresés
Close this search box.

kiszámítható, stabil, hosszútávon
tervezhető költségű energiafelhasználást szeretne?

van megoldásunk!

Ha Ön akkor is fogyaszt energiát, amikor a napelemes rendszer éppen termel, akkor azt ideális fogyasztási profil és méretezés esetén gond nélkül fel tudja használni.
Jelentkezzen hozzánk ingyenes konzultációra!

a kiszámíthatatlan gáz és elektromos áram ár megnehezíti a vállalkozások stabil működését

Diagram Aramar Emelkedes, Tiszta Energiák Kft.

A megemelkedett plusz költségek, ezáltal a profit jelentős elvesztése igazi érvágás a vállalkozások számára.

Egy cég stabilitása azonban nem függhet olyan külső körülményektől, amelyekre akár hatással is lehet!

Minimalizálja a kockázati tényezőket, hallgassa meg megoldási javaslatunkat!

megoldásunk az
ÁRAMÁR-EMELKEDÉSRE

A VISSZWATTVÉDELEMMEL ELLÁTOTT NAPELEMRENDSZER!

Box Image Solar Panel, Tiszta Energiák Kft.
Icon Calculator, Tiszta Energiák Kft.

Kiszámítható
költségek

Céges napelemrendszerrel részben vagy akár teljes egészében megszabadulhat az ingadozó, brutálisan megemelkedett áramáraktól. Ez nemcsak a költségeit csökkenti, hanem nagyobb profitot is eredményezhet.

Icon Mountain, Tiszta Energiák Kft.

Stabil, megingathatatlan vállalkozás

Vállalkozása egyik legnagyobb költségét tudja céges napelemrendszerrel stabilizálni. Versenytársaihoz képest sziklaszilárd, ellenálló vállalkozása lesz, amit már nem érint az energetikai válság.

Icon Flag, Tiszta Energiák Kft.

Nagyobb
versenyelőny

Céges napelemrendszerrel nemcsak biztonságot, hanem nagyobb versenyelőnyt is szerez vállalkozásának. Amit eddig költségként dobott ki az ablakon, azt most vállalkozása növekedésére tudja fordítani.

VISSZATÁPLÁLÁS VÉDELEM

(VISSZWATT VÉDELEM)

Jelenleg a napelemes rendszerek feltáplálásának lehetősége ideiglenesen felfüggesztésre került, így csak visszwatt védelemmel ellátott rendszerek engedélyeztethetők.

A visszwatt védelem gyakorlatilag egy inverter szabályzás.

Lényege, hogy a napelemes rendszer által megtermelt pillanatnyi energia nem lehet több, mint a fogyasztó pillanatnyi fogyasztása. Ezen egyensúly gondoskodik arról, hogy a hálózatba visszatáplálás nem történik meg.

A visszwatt védelemmel ellátott rendszernél tehát, amennyiben nincs fogyasztás, az inverter sem termel.

Visszwatt Vedelem, Tiszta Energiák Kft.

Mennyi idő alatt térül meg a visszwattos védelemmel ellátott napelem rendszer?

Emelkedő árak mellett is már 3 év alatt megtérülhet befektetése!

Egy 50 kVA-es visszwattvédelemmel ellátott HMKE esetében egy 60 kWp méretű napelemes rendszer is működtethető, ami akár évi 72.000 kWh-t is termelhet.

Tételezzük fel, hogy az áramot 80 Ft-ért vesszük kWh-ként, és a fogyasztási szokásaink alapján el tudjuk fogyasztani a megtermelt energia 80%-át. Ebben az esetben a rendszer 3.456.000 Ft-ot hoz évente.

A fenti rendszer bekerülési költsége kb. 12-14 M Ft, tehát a megtérülési időnk 3-4 év körül várható.

Ha pedig az áram árak tovább emelkednek, ez az idő még kevesebb lehet. 100 Ft-os áramárnál már 3 év alatti megtérülésről beszélhetünk!

egy jó minőségű rendszer egy inverter cserével

25-30 évig is termelhet!

Egy céges napelemrendszer nem 3-4 évig termel. Ezek a rendszerek megfelelő szerviz és karbantartás mellett 25-30 évig működőképesek.

Az előző példából kiindulva ez azt jelenti, hogy a megtérüléstől (3-4 év) számolva további 96.768.000 Ft-nyi villanyszámlától szabadítja meg a céges napelemrendszer a vállalkozását 21 év alatt.

 

Az előző számításba bele sem kalkuláltuk, hogy az áram ára mennyit fog emelkedni 25-30 év alatt, így ennél sokkal többet spórolhat meg egy ilyen rendszer a vállalkozásának nem is beszélve arról a biztonságról, hogy az Ön cégét már nem, vagy jóval kevésbé érintik az áram árváltozásai.

Egy változóval kevesebb, egy gonddal kevesebb, Ön fókuszálhat vállalata többi területére.

Egy saját céges napelemrendszer a vállalkozása számára óriási előnyt jelent.

De, hogy kire bízza ennek a rendszernek
a tervezését és kivitelezését, az is fontos kérdés.

logo-te@2x
Icon Recycle, Tiszta Energiák Kft.

Cégünk neve nem csak egy jól hangzó szlogen.

Alapelvünk és hitvallásunk is egyben. Küldetésünknek tartjuk, hogy minél többen nyerhessenek áramot a Napból, ami hosszútávú, környezetbarát és fenntartható megoldás mindannyiunk számára.

Icon Certification, Tiszta Energiák Kft.

Több mint 10 év, több mint 10 Mrd Ft-os éves forgalom.

Több ezer telepítés tapasztalatával a hátunk mögött olyan rutinra tettünk szert, amivel az Ön vállalkozásának is biztonságosan és gördülékenyen tudjuk megvalósítani céges napelemrendszerét.

Icon Deal, Tiszta Energiák Kft.

Szakértelmünket a világ legnagyobb gyártói is elismerték

A világ legnagyobb napelem gyártója a LONGi és a világ legnagyobb inverter gyártója a Huawei is elismerte azzal, hogy stratégiai partnerséget kötött velünk.

Bisnode Logo, Tiszta Energiák Kft.

Cégünk megkapta a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A Tiszta Energiák Kft. ezzel a minősítéssel elismerten a pénzügyileg legszilárdabb lábakon álló cégek közé tartozik.

Fantasztikus céges projekteket valósítottunk meg

Logo Palatinus, Tiszta Energiák Kft.
Logo Unicredit, Tiszta Energiák Kft.
Logo Generali, Tiszta Energiák Kft.
Logo Magyar Nemzati Bank, Tiszta Energiák Kft.
Logo Kh, Tiszta Energiák Kft.
Logo Man, Tiszta Energiák Kft.

Céges napelemrendszere biztos kezekben lesz nálunk a tervezéstől kezdve, az engedélyeztetésen át, a kivitelezésen keresztül az üzemkész rendszer átadásáig és az esetlegesen felmerülő garanciális feladatok ellátásáig.

Egy tőkeerős, óriási raktárkészlettel és saját szerviz üzletággal rendelkező tapasztalt céget tud általunk megbízni, ahol munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy céges napelemrendszere minél gyorsabban és gördülékenyebben megvalósuljon.

megvalósítjuk saját céges napelemrendszerét!

Egy céges napelemrendszer tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése és átadása nem egyszerű feladat. Termédek olyan lépés van, amit el kell végezni és ha valaki nem látja át a projektet az elejétől a végéig, akkor rengeteg plusz idővel és plusz költséggel kell számolnia.

Mi ebben a világban élünk és ezt a folyamatot leegyszerűsítettük, hogy Önnek ne teher, hanem élmény legyen saját céges napelemrendszerének a megvalósítása.

Icon 1, Tiszta Energiák Kft.

Ingyenes konzultáció

Megbeszéljük és dokumentáljuk, hogy Önnek pontosan mire van szüksége és javaslatokat adunk. Megtaláljuk az Ön számára legideálisabb megoldást gazdaságilag és műszakilag egyaránt.

Icon 2, Tiszta Energiák Kft.

Szerződéskötés

A megbeszélt és részletesen dokumentált tervet szerződésbe foglaljuk, amiben nagyon fontos, hogy nálunk pontosan előre számítható cashflow-val tervezhet. Minden pontosan a szerződés és a kivitelezés alapján történik.

Icon 3, Tiszta Energiák Kft.

Tervezés és engedélyeztetés

Beszerezzük a szükséges engedélyeket és megtervezzük a napelemes rendszerét. Elindítjuk a termékek beszerzését, amit szigorúan határidőre teljesítünk. Mivel óriási raktárkészlettel rendelkezünk, ez gyakran nem is igényel plusz időráfordítást.

Icon 4, Tiszta Energiák Kft.

Kivitelezés, telepítés

Elkezdődik a céges napelemrendszer kivitelezése a helyszínen, amiről folyamatosan tájékoztatjuk, hogy minden gördülékenyen haladjon. Folyamatosan képbe lesz, hogy hol tart a projekt és bármikor tud egyeztetni dedikált projektmenedzserével. Mikor fizikailag kész a rendszer, próbaüzemet indítunk, jegyzőkönyvben rögzítjük a méréseket és Önnek már csak alá kell írnia, hogy kész a rendszer.

Icon 5, Tiszta Energiák Kft.

Beüzemelés

Minden áramszolgáltatóval tapasztaltak vagyunk, így gördülékenyen tud haladni a napelemes rendszerének bekapcsolása. Mivel a tervezés és a kivitelezés is egy helyen van, ezért sokkal gyorsabban tudjuk elvégezni a szükséges papírmunkát.

Icon 6, Tiszta Energiák Kft.

Átadás és biztos szervizháttér

Megfelelően lezárjuk a projektet és összeállítjuk a pontos átadás-átvételi dokumentációt. Pályázati forrásból megvalósult projektek esetén ez kulcsfontosságú, mivel a pályázati elszámolás bonyolult dokumentációt követel meg. Az átadás során megtörténik a napelemes rendszer használatának oktatása és a későbbi esetleges szerviz folyamatok, szerviz elérhetőségek megosztása is.

NÉZZE MEG A LEGFRISSEBB CÉGES PÁLYÁZATOKAT!

Box Image Dokument, Tiszta Energiák Kft.

Minden pályázatban más-más követelményeknek kell megfelelni. Ehhez óriási tapasztalat és a rengeteg papírmunka pontos, precíz elvégzése szükséges. Ha viszont nincs tapasztalata ebben, akkor nagyon könnyen hibázhat, amivel azonnal meghosszabbítja az elbírálásig vezető utat.

 

A Tiszta Energiák csapatában olyan szakemberek dolgoznak az Ön projektjén, akik korábban pályázat bírálók és helyszíni ellenőrök voltak. Ezért a pályázati követelményrendszernek eleget tudunk tenni és Ön sikeresen le fogja tudni hívni a pályázati támogatás összegét.

 

Pályázattal, vagy saját forrásból

érdemes most megvalósítania céges napelemrendszerét?

Icon Money, Tiszta Energiák Kft.

Saját forrásból

 • Sokkal gyorsabb a projekt haladása
 • Azonnal elindítható, nem kell várni semmire
 • Nincsenek szigorú előírások
 • Kevesebb papírmunkával jár
 • SZALDÓ elszámolásban maradhat
 • Elkerülheti a kiszámíthatatlan alapanyag árváltozásokat
Icon Contract, Tiszta Energiák Kft.

Pályázattal

 • Lassú a projekt haladása
 • Meg kell várni az elbírálásokat
 • Szigorú előírásoknak kell megfelelni
 • Rengeteg papírmunkával jár
 • Elvárás, hogy SZALDÓ után Bruttó elszámolásban legyen
 • A hosszú idő miatt jelentős áremelkedéssel számolhat

Állítsa le a cégében keletkező folyamatos veszteséget!

Ne álljon be a sorba azok közé a cégek közé, akik minden hónapban pénzt buknak azon, hogy halogatják a céges napelemrendszerük megvalósítását!

Image Stop Crisis, Tiszta Energiák Kft.

Kerülje el a rohamot,

mikor a cégek fejvesztve próbálják majd megvalósítani napelemes rendszerüket!

A jelenlegi árak mellett vállalkozása minden egyes órában, minden egyes nap csak bukik azzal, hogy nincs saját céges napelemrendszere.

Most még úgy tudja elindítani projektjét, hogy van szabad kapacitás a tervezésre és a megvalósításra.

Lépjen addig, míg a szabályozás Önnek kedvez!

Amennyiben céges napelemrendszere HMKE kategóriába esik 2023.12.31.-ig szaldó elszámolásban kötheti meg a szerződését.

Viszont ha azt nézzük, hogy egy céges napelemrendszer 5-6 hónap alatt valósul meg, akkor könnyű kiszámítani, hogy nincs is olyan sok idő eddig a határidőig.

Az alapanyagárak rohamtempóban emelkednek, így minél tovább halogatja az indulást, annál drágább lesz a céges napelemrendszere.

Ne várjon addig, míg nem marad egy komoly, megbízható, tapasztalt kivitelező sem, akivel biztonságosan és stresszmentesen tudja napelemes rendszerét megvalósítani.

Jelentkezzen most ingyenes konzultációra

és kezdjünk el dolgozni közösen a saját céges napelemrendszerén!

Miért a Tiszta Energiák csapatát válassza cége napelemes rendszerének kivitelezésére?

Tisztaenergiak Logo, Tiszta Energiák Kft.

Mert egy ilyen projekt során fontos a szakértő hozzáállás, a megbízhatóság és a minőség. Ezért dolgozunk együtt mi is és ápolunk jó kapcsolatot a világ legnagyobb napelem panelgyártó vállalatóriásával, a LONGi-val.

A prémium minőségű termékek mellett pedig munkatársaink és partnereink szakértelme is kiemelkedő a piacon, ami nélkülözhetetlen a magabiztos és hatékony munkavégzéshez.
Több évtizedre szóló beruházáshoz nagyon nem mindegy, hogy kit választ!

Több évtizedre szóló beruházáshoz nagyon nem mindegy, hogy kit választ!

Icon Manager, Tiszta Energiák Kft.

Dedikált projektmenedzser

Icon Anchor, Tiszta Energiák Kft.

Fix ár

Icon Solar, Tiszta Energiák Kft.

10+ év tapasztalat

Icon Rise, Tiszta Energiák Kft.

10+ Mrd árbevétel

Icon Certi, Tiszta Energiák Kft.

Sok száz sikeres céges projekt

Icon Target, Tiszta Energiák Kft.

Országos szervizhálózat

Csupán 3 lépés választja el attól,

hogy közelebb kerüljön céges napelemrendszeréhez!

Icon 1, Tiszta Energiák Kft.

Jelentkezzen ingyenes konzultációra a lenti űrlapon keresztül

Icon 2, Tiszta Energiák Kft.

Várja munkatársunk jelentkezését

Icon 3, Tiszta Energiák Kft.

Beszéljük át a projektet

Ingyenes konzultáció

Minden egyes nappal pénzt bukik a cége, ha nincs saját napelemes rendszere!

Ne engedje tovább a lefolyóba ömleni cége vagyonát! Jelentkezzen ingyenes konzultációra és szabadítsa meg cégét a rohamosan emelkedő energetikai költségektől!

Image Laptop Chart Risk, Tiszta Energiák Kft.