Napelemes megoldások cégeknek

2017-re számos olyan Európai Uniós és kormányzati forrás nyílt meg és áll a hazai vállalkozók rendelkezésére, amelyek segítenek a megújuló energiatermelés, azon belül is a napenergia minél szélesebb körű elterjesztésében. Ehhez tudunk segítséget nyújtani pályázatírói szolgáltatásunkkal.

Igény esetén a pályázókat először is profi pályázatíró partnercégünkhöz irányítjuk, akik a pozitív előminősítést követően végigmenedzselik a pályázat elkészítésének teljes folyamatát. Ebből mi a napelemes részt illetően vesszük ki a részünket. A napelemes erőmű tervezése, engedélyeztetése, leszállítása és kivitelezése a mi profilunk. A sikeres pályázathoz minden napelemes szakmai anyagot mi készítünk el.

Ez a pályázati együttműködés évek óta sikerrel működik, amit cégünk dinamikus fejlődése, a hazai piacon kivívott  meghatározó szerepe és számos nagy projektünk elégedett ügyfele is tanúsít.

Az előminősítés díjmentes, pályázatírási szolgáltatásunkat pedig általában fix díj nélküli, sikerdíjas alapú konstrukcióban nyújtjuk. Ez egy kockázatmentes lehetőség, amit kár lenne kihagynia!

Oldalunkon nagy vonalakban tájékozódhat azon forrásokról, ahol naperőmű telepítésére is lehet pályázni. A pályázás feltételeit illető kérdéseivel, pályázati szándékával kérjük keresse munkatársainkat! Várjuk jelentkezését!