SAJ INVERTER

A világ egyik legnépszerűbb inverter családjának új generációja a Tiszta Energiák forgalmazásában.
10 év garanciával

Saj Gari, Tiszta Energiák Kft.

a saj inverter gyártó számokban

1
év garancia
1
legyártott inverter évente
1
bejegyzett szabadalom
SAJ R5 13K 20K 780x1024, Tiszta Energiák Kft.

Ismerje meg a SAJ Electric céget

A SAJ Electric (Guangzhou Sanjing Electric Co., Ltd.) céget 2005-ben alapították kétmilliárd forintnyi alaptőkével a kínai Guangzhou (Kanton) városban, amerikai fejlesztési háttérrel. A festői környezetben fekvő, lélegzetelállítóan modern Guangzhou Science Cityben a világ top 500 cége közül több mint 120 tart fenn gyártó- és kutató-fejlesztő részlegeket, mint például a Sony, GE Biotech, Foxconn, Cisco.

A SAJ Electric saját kutatás-fejlesztési részlegével tervez és saját gyártórészlegével állít elő napelemes invertereket, napelemes szigetüzemű szivattyú rendszereket, ipari szivattyúkat, ipari kontrollereket és frekvenciaváltókat. A SAJ Electric saját tulajdonában lévő SAJ High-TECH Park hétemeletes gyárépületében évente több mint 300.000 terméket állítanak elő.

A SAJ Electric egyik nagy előnye a specializálódott invertergyártókkal szemben, hogy széles termékválasztékának, több lábon állásának köszönhetően nincs kitéve egyetlen iparág konjunkturális hatásainak. Ennek köszönhető, hogy a cég folyamatosan növeli piaci részesedését.

2015-re a SAJ Electric világszintű értékesítése meghaladta az 1 millió darab leszállított terméket.

A 3kW-os, 1 fázisú napelemes inverterek összehasonlítása

A Villanyszerelők lapjának júniusi számában megjelent egy független összehasonlító táblázat a hazai piac legkedveltebb invertereiről, amiben természetesen a SAJ inverterek is szerepelnek, jól láthatóan képviselve a legjobb ár/érték arányt.

Inverter Tablazat 1024x704, Tiszta Energiák Kft.

Letölthető SAJ adatlapok

SAJ NYILATKOZAT A TISZTA ENERGIÁK KFT. KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÓI STÁTUSZÁRÓL

Bővebben >>

Tudjon meg még többet!

Az Lurdy házban megrendezett S.M.S. (Suntech-Maxim-SAJ) konferenciánkon elhangzott SAJ előadás

Nézd meg ezt a videót a Youtube-on.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

hello
.