Chat with us, powered by LiveChat
Keresés
Close this search box.

Az ÚJ SAJ H2 aszimmetrikus HIBRID széria

H2 3 6k, Tiszta Energiák Kft.

Ismerje meg a legújabb fejlesztésű aszimmetrikus HIBRID H2-es inverterünket!

A H2 sorozat az új lakossági telepítésekhez kifejlesztett aszimmetrikus hibrid invertereket foglalja magába, optimalizálva a felhasználók energiatárolási lehetőségeit.

Teljesítménye 3-10 kW között mozog. A továbbfejlesztett biztonsági beállításokkal, nagy teljesítménnyel a H2 sorozat 3 különböző intelligens, aszimmetrikus használati módot kínál, segítve a felhasználókat, hogy maximalizálják önfogyasztásukat és csökkentsék a hálózattól való függőségüket. Támogatja a 24 órás terhelésfigyelést és a nulla exportot is az intelligens energiagazdálkodáshoz.

Az ÚJ SAJ R6 széria

R6 5 10k, Tiszta Energiák Kft.

Megbízhatóbb, okosabb, hatékonyabb.

Ismerje meg a legújabb fejlesztésű R6-os termékcsaládot!

A háromfázisú széria magába foglalja 12-től 50kW-ig a lakossági és az ipari méretű inverter modelleket, 2, 3 vagy akár 4 munkapontos kivitelben is.

A SAJ R6 invertere esztétikus megjelenésű, ipari kivitelű berendezés, a világító töltésjelző gyűrű közepén LED-es ikonokkal, amikről le lehet olvasni a legfontosabb információkat. A 16A DC bemenő áram fogadása és az opcionális ívvédelem funkció rendkívül versenyképes alternatívává teszi az R6 családot az inverter piacon.

Emellett az R6 az okos energiagazdálkodás támogatása érdekében 24 órás monitorozást is nyújt a felhasználónak.

SAJ R5 széria

Saj R5 T2 13k 20k Tiszta Energiak 1 1, Tiszta Energiák Kft.

Ismerje meg az R5 szériát, a legnépszerűbb lakossági inverter családunkat!

Elérhető teljesítmény tartomány egyfázisú készülékek esetén 0,7 kW-tól 2,5 kW-ig.
Háromfázisú készülékek esetén 3 kW-tól 10 kW-ig.

Támogatja a 15A-es áramerősséget, így megfelelő partner a nagy teljesítményű napelem modulok mellett is. Ventilátor nélküli kialakításának köszönhetően az R5 szigorú zajkorlátozású környezetben is használható.

a saj inverter gyártó számokban

1
év garancia
1
legyártott inverter évente
1
bejegyzett szabadalom

Ismerje meg a SAJ Electric céget

A SAJ Electric céget 2005-ben alapították kétmilliárd forintnak megfelelő összegű alaptőkével a kínai Guangzhou városában, amerikai fejlesztési háttérrel. A festői környezetben fekvő, modern Guangzhou Science Cityben a világ top 500 cége közül több mint 120 tart fenn gyártó- és kutató-fejlesztő részlegeket (mint például a Sony, GE Biotech, Foxconn, Cisco).

A SAJ Electric saját kutatás-fejlesztési részlegével tervez és saját gyártórészlegével állít elő napelemes invertereket, napelemes szigetüzemű szivattyú rendszereket, ipari szivattyúkat, ipari kontrollereket és frekvenciaváltókat. Saját tulajdonában lévő hétemeletes gyárépületében évente több mint 300.000 terméket állítanak elő.

A vállalat egyik nagy előnye a specializálódott invertergyártókkal szemben, hogy nincs kitéve egyetlen iparág konjunkturális hatásainak sem, széles termékválasztékkal rendelkező és több lábon álló cégről lévén szó. Ennek köszönhetően folyamatosan növeli piaci részesedését.

Hozzájárulva a karbonsemleges és energiatakarékos technológia fejlesztéséhez, a SAJ elkötelezett híve a zöld, intelligens és hatékony energiakörnyezet kialakításának.

Letölthető SAJ adatlapok

SAJ NYILATKOZAT A TISZTA ENERGIÁK KFT. KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÓI STÁTUSZÁRÓL

Bővebben >>