Üzleti Etikai díjat nyert a Tiszta Energiák Kft. – 2019 díjátadó gála

Nagyon nagy öröm és elismerés számunkra, hogy cégünk idén megkapta a középvállalat kategóriában kiosztott Üzleti Etikai Díjat, amit a hazai üzleti élet etikai színvonalának emelésében szerzett érdemeiért: alkalmazottai, tulajdonosai, üzleti partnerei, szűkebb és tágabb környezete és a társadalom jólétét szem előtt tartó üzletviteléért.

Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta az üzleti élet rangos elismerésévé vált, mellyel a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerülnek azok a hazai vállalkozások, amelyek felelős tevékenységükkel, gondolkodásukkal, a környezet és a társadalom érdekeivel összehangolt fejlesztéseikkel példát mutatnak. Az üzleti életben sikeres jelenlétükkel bizonyítékul szolgálnak, hogy a profit érdekei összeegyeztethetők a bolygó, az emberiség, a fenntartható fejlődés érdekeivel.

A részletek kiderülnek a videóból.

Megosztás:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Iratkozz fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelemet Teszteltünk… CSÚZLIVAL!

Napelemet teszteltünk HAndárssal, lőttünk rá, autóval mentünk keresztül…. Bővebb információért a napelem telepítés lehetőségeiről és támogatásáról keress minket bizalommal. Felejtsd el a villanyszámlát, válts napelemre:

Tovább olvasom »

Napelem telepítés vélemények

Napelem kalkulátor

Számolja ki, mekkora napelemes rendszerre van szüksége, villanyszámlája kiváltásához, vagy elektromos autója tankolásához!