JINKO SOLAR NAPELEM

A Jinko Solar a napelemes iparág vezető gyártója. A Jinko Solar napelem kiváló választás minden háztartás számára.

a Jinko Solar napelem gyártó számokban

1 millió
panel évente
1
alkalmazott
1
gyár
Jinko Solar 768x261, Tiszta Energiák Kft.

A JINKO SOLAR cégről

A 2010 óta a New york-i tőzsdén is jegyzett céget 2006-ban alapították Kínában. Első tevékenysége a napelem panelekhez használt szilícium tömbök és cellák gyártása volt, azt bővítették ki később a teljes napelem panelek gyártására. Ezeket a napelem paneleket mára a világ minden földrészén forgalmazzák, lakossági és erőműi méretű projektekhez egyaránt.

A cég három kínai gyára mellett malajziai, Dél-afrikai és portugáliai gyáraiban összesen 15.000 alkalmazottat foglalkoztat. A Jinko Solar vertikálisan integrált éves gyártókapacitása 3.5 GW szilícium tömbökből és ugyanennyi szilícium cellákból, valamint 6.5 GW napelem panelekből. A Jinko Solar üzemeiben évi 25 millió darab panelt gyártanak. Érdekesség, hogy a Jinko Solar Kínában áramszolgáltató vállalatként is működik, 1130 MW-nyi napelemmel csatlakozik az országos elektromos hálózathoz.

A cég megalakulása óta töretlenül fejlődik. 2011-re már a világ hatodik, 2016-ra pedig a világ legnagyobb napelem gyártója lett. Ez többek között olyan minőségi paramétereknek köszönhető, mint például az egyedülálló 20.13%-os polikristályos cellahatásfok.

A cég sikereit a legmagasabb gyártási minőség mellett a folyamatos fejlesztéseknek és újításoknak köszönheti.

2013-ban bemutatták a világ első Double 85 minősítésű PID‑mentes napelem modulját. A PID (potenciálkülönbség által előidézett minőségromlás) egy olyan jelenség, ami a feszültség, hőmérséklet és nedvesség függvényében a fémkeretes napelemes panelekben visszafordíthatatlan teljesítményromlást idéz elő. Egyedülálló módon, a Jinko minden napeleme rendelkezik „PID‑mentes panel” tanúsítvánnyal.

A Jinko Solar napelemek a legmagasabb minőséget képviselik, a magyar pénztárcákhoz igazodó árakon. A Jinko Solar napelem kiváló választás minden háztartás számára!

Jinko Solar Systems For Home Energy, Tiszta Energiák Kft.

Tudjon meg még többet!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

.