Chat with us, powered by LiveChat
Keresés
Close this search box.

JOLYWOOD NAPELEM

A Jolywood napelem gyártó különlegessége, hogy nem a mindenki által használt P-típusú cellát gyártja, hanem a világon egyedüliként N-típusút.

Ő a világ vezető N-típusú napelem cella és modul gyártója és a világ vezető napelemes hátlapgyártója is.

a Jolywood napelem gyártó számokban

1 GW
kiszállított n-típusú bifaciális napelem
1 GW
éves n-típusú bifaciális napelem termelési kapacitás
1
SZABADALOM
Jolywood Logo, Tiszta Energiák Kft.

JOLYWOOD CÉG áttekintése

202004091819142490, Tiszta Energiák Kft.

A Jolywood high-tech vállalkozást 2008-ban alapították és 2014-ben sikeresen bejegyezték a tőzsdére. A cég a napelem cellák, modulok, fotovoltatikus segédanyagok innovatív kutatás-fejlesztésére és magas színvonalú gyártására összpontosít. Jolywood a világ legnagyobb napelem hátlapgyártója, 30% -os piaci részesedéssel.

A Jolywood (Taizhou) Solar Technology Co., Ltd. a világ legnagyobb N-típusú TOPCon bifaciális napelem gyártója, bejegyzett tőkéje 1,5 milliárd jüan. Több mint 3GW N-típusú TOPCon bifaciális napelem gyártói kapacitással rendelkezik. Az N-típusú TOPCon bifaciális napelemes fejlesztésben a Jolywood cég teljes független szellemi tulajdonjogokkal rendelkezik. 99 benyújtott szabadalma van, ebből 58 bejegyzett. 

A Jolywood N-típusú bifaciális napelem technológiát széles körben használják. A Niwa sorozat eléri az iparág legnagyobb 460W teljesítményét. A vállalat N-típusú TOPCon bifaciális napelemeit telepítették az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programja által támogatott zöldenergia projektekben és a világ legnagyobb N-típusú erőművében (Sihong 500MW). A nagy hatékonyságú N-típusú bifaciális napelem paneleket alkalmazták a legnagyobb napenergia projektben is Ománban, a Közel-Keleten.

Jolywood: kutatás & fejlesztés

A Jolywood cég elkötelezett az N-típusú bifaciális napelemek és modulok technológiáinak széles körű elterjesztésében. A vállalat élharcos a nagy hatékonyságú napelem technológiák kutatásában és fejlesztésében. Termékkínálatában megtalálható a világ vezető n-PERT és n-TOPCon napelem cellái és moduljai. A közelmúltban a vállalat rugalmas N-típusú modulokat is piacra dobott, hogy az N-típusú technológia minél szélesebb körben elterjedhessen. Jolywood napelem gyártó megszerezte a TUV NORD, a TUV Rheinland, a CQC, a JET, a CSA stb. tanúsítványait.

A JOLYWOOD N-típusú cella technológiája

n-topcon-pv-module-linear-map

MI A KÜLÖNBSÉG AZ N-TÍPUSÚ ÉS A P-TÍPUSÚ NAPELEM CELLA KÖZÖTT?

P-típusú napelem: A mainstream napelem technológia jelenleg a P-PERC.
A P-típusú szilícium ostya elülső felületén felületi texturázás után foszfor-diffúziót adalékolnak a PN-csatlakozás kialakításához. A hátsó felületet alumínium iszappal zsugorítják, hogy az alumínium hátsó oldal magas és alacsony kereszteződését kiképezzék.
N-típusú napelem: A jövő mainstream napelem technológia N-Topcon lesz.
A P-típusú szilícium ostya elülső felületén felületi texturázás után bór-diffúziót adalékolnak a PN-csatlakozás kialakításához.  A napelem mindkét oldalát ezüst pasztával vonják be.

Jelenleg a fotovoltatikus ipar fő termékei a P-típusú cellák és modulok. A P-típusú cellák gyártási folyamata egyszerű és költsége alacsony. Az N-típusú napelem cellák és modulok viszont a jövő napelem trendje, mert stabilabbak, megbízhatóbbak és hatékonyabbak elődjeiknél. 

Az N-TopCon bifacial N-típusú napelem előnyei

  1. A bifacialitás (85% -ig). Az áramtermelés 10-30% -a modul hátsó oldalán termelődik, ami jóval magasabb, mint a P-típusú bifaciális napelem moduloké.
  2. A napelem modulok konverziós hatékonysága meghaladja a 20,4% -ot, ez az érték vezeti az iparágat
  3. A hőmérsékleti együttható -0,32% / ℃, messze megelőzve a P-típusú napelemek -0,37% / ℃ együtthatóját.
  4. Első éves degeneráció: -1,00%,
    éves degeneráció -0,40%;
    30 éves ≥ 87,4% teljesítménygarancia
  5. Az egy wattra eső  teljesítménye a legmagasabb. 5,3% -kal magasabb, mint a bifacial Perc modulé, és 12,3% -kal magasabb, mint az egyoldalú Perc napelem modulé