Chat with us, powered by LiveChat
Keresés
Close this search box.

Update!-Innovatív újdonság: a SAJ R5 inverter család

Saj R5 Inverter, Tiszta Energiák Kft.

UPDATE!

Felkerült az ELMŰ elfogadott inverterek listájára a SAJ R5 inverter.

Még szebb, még jobb, még kedvezőbb áron

A SAJ inverter a világ egyik legnépszerűbb lakossági inverter családjának új generációja. Ezen belül a SAJ R5 inverter család innovatív és megbízható technológiájának köszönhetően a piac egyik meghatározó inverter családjaként prognosztizálható. Cikkünkben bemutatjuk, miben különböznek a SAJ R5 inverterek a korábbi szériától.

SAJ R5 inverter: Minden a gyártónál kezdődik

A SAJ Electricet 2005-ben alapították a kínai Guangzhou városban. A SAJ termékek nem a szokványos “kínai” csengésű termékek, ugyanis amerikai fejlesztési háttérrel és már a kezdetek óta kétmilliárd forintnyi alaptőkével rendelkezik a vállalat. Alapelve, hogy a mennyiség semmiképpen nem mehet a minőség rovására.

A SAJ Electric saját kutatás-fejlesztési osztályának és saját gyártó részlegének köszönhetően állítja elő kiemelkedő minőségű termékeit, évente több mint 300 ezres darabszámban.

A SAJ Electric számos világhírű márka együttműködő és beszállító partnere. A lakossági szegmensben pedig már számos országban átvette a piacvezető szerepet. Eredményeinek köszönhetően ma már Kína minden jelentős szakmai fórumán a legismertebb és legmeghatározóbb vállalatok közé sorolják.

SAJ R5 inverterek vs. Suntrio Plus

A SAJ invertereknek rendkívül alacsony, mindössze 0,3% a meghibásodási rátája. Ez az érték többek között a ventilátoros hűtés nélküli, transzformátormentes és mozgó alkatrészek nélküli kivitelnek valamint a nagyon jó hőelvezetésű alumínium borításnak is köszönhető.

Külön szót érdemel a SAJ inverterek kiváló hűtése, ami az innovatív alumínium hűtőbordának köszönhető. Ezt a minőséget képviselik a SAJ R5 inverterek is.

A cég SAJ R5 invertereit megelőző szériája a Sununo és a Suntrio Plus. Elődeihez képest a SAJ R5 inverterek kompaktabb, könnyebb kivitellel rendelkeznek. Borításuk esztétikus, IP65 védettségű (kültéri), alumínium öntvényház.

A teljes R5 családra jellemző a passzív, ventilátor nélküli hűtés (20K-ig). A hatékony hőelvezetés következtében 60°C-ig nincs teljesítménykorlátozás. Rendkívül csendes, az 1 fázisú inverter esetében <25dBA, a 3 fázisúnál pedig <29dBA.

Alacsony készenléti fogyasztással működik, rugalmasan reagál a hálózati feszültség változásaira. A névleges teljesítménynél 10%-kal magasabb maximális kimeneti teljesítménnyel működik.

A SAJ R5 inverter kijelző nélküli kivitelben készül, hiszen Bluetoothon keresztül telefonos applikációval konfigurálható, monitorozható, ezáltal valósidejű adatmegjelenítésre képes.

Magas hatásfokkal – a korábbi sorozatnál 0,5-1%-kal – rendelkezik, ezáltal magasabb hozamot, több kWh-t termel ugyanolyan körülmények között.. A SAJ R5 inverter szélesebb teljesítményskálán működik. (pl. 3 fázisú 3K).

A SAJ R5 inverter esetében a még nagyobb üzembiztonság érdekében nagy pontosságú szivárgó áram felügyelettel bír.

A tágabb bemeneti feszültségtartomány következtében rugalmasabb tervezést tesz lehetővé, míg az alacsonyabb indulófeszültségnek köszönhetően már hamarabb elkezdi a termelést és tovább is termel, a korábbi SAJ inverterekhez képest még több kWh hozamot előállítva boldog tulajdonosának az új SAJ R5 inverter.

A napelemgyártás fejlődését követve elődeihez képest magasabb maximális bemeneti feszültséggel (1100V a 3 fázisú invertereknél) és 12,5A maximális bemeneti áramerősséggel rendelkezik.

A SAJ R5-10K-T2 elnyerte a TÜV Rheinland az év lakossági napelemes invertere AQM (All Quality Matters) díját 2018-ban.

10 év garanciával!

SAJ R5 sorozat inverterei:

Egyfázisú:

R5 – 0.7K / 1K / 1.5 / 2K / 2.5K / 3K – S1 (1 MPPT)

R5 – 3K / 3.6K / 4K / 5K / 6K / 7K / 8K – S2 (2 MPPT)

Háromfázisú (2 MPPT):

R5 – 3K / 4K / 5K / 6K / 8K / 9K / 10K / 12K-T2

R5 – 13K / 15K / 17K / 20K-T2

Amennyiben innovatív, megbízható és költségkímélő invertert szeretne, válassza a SAJ R5 invertert!

További információk a SAJ inverterek kizárólagos magyarországi forgalmazójánál a Tiszta Energiák Kft-nál.

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények