Chat with us, powered by LiveChat
Keresés
Close this search box.

Újra hálózatra kapcsol az E.ON

Eon-halozatra-kapcsolas

2020. április 6-tól újra hálózatra kapcsolja a háztartási méretű napelemrendszereket az E.On.

A társaság korábban ideglenesen felfüggesztette az ehhez szükséges munkákat, hogy a kialakult járványügyi helyzetben előbb megteremtse a lehetőségét, hogy azokat az ügyfelek és a munkatársak egészségének biztosítása mellett megfelelő felszereltséggel tudják elvégezni.

óvintézkedések mellett folytatódik a hálózatra kapcsolás

Eon Halozatra Kapcsolas 2, Tiszta Energiák Kft.

EZEN BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK BEVEZETÉSÉT KÖVETŐEN A SZOLGÁLTATÁS „TERMÉSZETESEN” ÚJRA ELÉRHETŐ LESZ ÁPRILIS 6-TÓL. A HÁZTARTÁSI MÉRETŰ KISERŐMŰVEK, AZAZ PÉLDÁUL A CSALÁDI HÁZAK TETEJÉRE TELEPÍTETT NAPELEMRENDSZEREK BEKAPCSOLÁSÁNÁL ÚJ, SZIGORÚ BIZTONSÁGI SZABÁLYOKAT ALKALMAZNAK MAJD AZ E.ON-NÁL – KÖZÖLTE A TÁRSASÁG.

A munkákat a szakemberek védőfelszerelésben, az ügyfelek és a szerelők között biztonságos távolságot tartva, a szerződések, dokumentumok személyes aláírását elkerülve végzik majd el. A bekapcsoláshoz a mérőórák cseréje szükséges, ezt a biztonsági előírások miatt akkor tudják megtenni a kollégák, ha a fogyasztásmérő a lakott ingatlanon kívül található. Az épületen belül vagy zárt térben található invertert a bekapcsolást végző szerelő átmenetileg az előzetesen beküldött fénykép alapján fogja ellenőrzi. Közlése szerint az E.On, illetve a telepítési munkákat végző vállalkozások a következő időszakban minden érintett ügyfelet megkeresnek és egyeztetik a további teendőket.

Az E.On a veszélyhelyzet kihirdetése óta már korábban döntött arról, hogy egyetlen lakossági ügyfélnél sem kapcsolja ki tartós számlatartozás miatt az áramot, emellett segítséget nyújt abban, hogy az előrefizetős mérővel rendelkező védendő fogyasztók számára veszélyhelyzet idején is biztosított legyen az áramellátás.

Forrás: Portfolio.hu

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények