Chat with us, powered by LiveChat
Keresés
Close this search box.

A LONGi bemutatja új Hi-MO 6 moduljait a világpiacon

A LONGi bemutatja új Hi-MO 6 moduljait a világpiacon

A LONGi napelemek gyártója bemutatta a Hi-MO 6-ot, a napelemek legújabb generációját, amely a nagy hatékonyságot és a lenyűgöző esztétikát ötvözi a decentralizált energiatermelésben, akár tetőkre is.

Xi’an, Kína, 2022. november 2. – November 2-án a világ vezető napelem-technológiai gyártója, a LONGi bemutatta a Hi-MO 6-ot, az első, kizárólag a lakossági piacra tervezett modulját. A LONGi nagy hatékonyságú HPBC cellás technológiáját használva a Hi-MO 6 maximálisan 22,8% hatékonyságot ért el a tömeggyártásban. A különféle ügyfelek igényeinek kielégítésére tervezett Hi-MO 6 kiemelkedő hatékonyságot, biztonságot és esztétikus megjelenést kínál.

Fokozott energiatermelési hatékonyság a technológiai innováció révén

A HPBC (Hybrid Passived Back Contact) egy nagy hatékonyságú napelem-technológia új generációja, amely egyedülálló az elülső busbar mentes kialakításában. A HPBC cella technológia jelentősen javíthatja a cella fényelnyelési és fotoelektromos konverziós képességeit a cella belső szerkezetének módosításával, és ezáltal hatékonyan növelheti a modul kimeneti teljesítményét. A HPBC cellás technológiával felszerelt modulok nagyobb mennyiségű energiát képesek előállítani magas hőmérsékleten és alacsony besugárzási körülmények között, valamint kiváló moduldegradációs értékekkel is bírnak. A globális energiatermelési szimulációk során a Hi-MO 6 modulok jelentős energiatermelési előnyt mutattak a PERC-termékekkel szemben, átlagosan akár 10%-kal magasabb energiatermeléssel, azonos körülmények között.

longi

A LONGi K+F csapata a lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz szükséges PV-megoldások fejlesztésekor a legmagasabb szintű biztonság és megbízhatóság elérésére törekszik. A Hi-MO 6 hátsó érintkezős forrasztási technológiát alkalmaz, amely az egysoros forrasztási struktúrát használja a hagyományos Z-alakú szerkezet helyett, hogy növelje a modul mikrorepedésekkel szembeni ellenállását. Ez a forradalmi technológiai kialakítás a LONGi Lifecycle Quality-vel kombinálva a Hi-MO 6-ot az egyik legmegbízhatóbb PV modullá teszi a piacon.

Longi2, Tiszta Energiák Kft.

A napelemes technológia az esztétika szempontjából különféle építészeti alkalmazásokhoz

A Hi-MO 6 négy sorozatot tartalmaz – Explorer, Scientist, Guardian és Artist –, amelyek mindegyike a szabványos M10-es cellából (182 mm) építkezik, és 72C, 66C, 60C és 54C típusokban elérhető. A modul esztétikai vonzereje a modern ipari formatervezés minimalista stílusát idézi, amivel kiszélesíti az alkalmazási lehetőségek skáláját.

longi hi-mo

Küldetése, hogy „a napenergiából a legjobbat hozza ki egy zöld világ felépítéséhez”, a LONGi a technológiai innovációnak szentelte magát, és öt üzleti szektort hozott létre, amelyek magukban foglalják a mono-szilícium wafereket, cellákat és modulokat, a kereskedelmi és ipari napelemes megoldásokat, a zöldenergia-megoldásokat és a hidrogén előállítást. A vállalat kibővítette zöldenergia-szolgáltatási képességeit, és a közelmúltban zöld hidrogén termékeket és megoldásokat is felkarolt a globális nulla szén-dioxid-kibocsátású fejlesztés támogatására.

www.longi.com

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

LONGi NYEREMÉNYSZABÁLYZAT

NYEREMÉNYSZABÁLYZATA Tiszta Energiák Kft. kvízjátékot hirdet. A játék elnevezése: „3 helyes válasz=100.000Ft”  A játékban való részvétel feltételei:A játékban minden olyan, cselekvőképes, felnőtt korú magyar állampolgár

Tovább olvasom »

Napelem telepítés vélemények