A világ legnagyobb napelem gyártója a LONGI Solar új világrekordja 26,5% hatásfok a többátmenetes technológia területén.

A Longi Solar újabb előrelépést jelentett be a többátmenetes cella (Heterojunction) technológiája fejlesztésében. A kínai fotovoltaikus gyártó 26,5 százalékos világrekordot ért el többátmenetes cella technológián alapuló napelemei terén. Ezt egy M6 monokristályos cellán sikerült elérni, amely áttörést jelent a nagyméretű napelemek számára – közölte a világ legnagyobb napelem gyártója.

Longi Rekord 2 1024x683, Tiszta Energiák Kft.

A Hamelini Napenergia Kutatóintézet (ISFH) megerősítette az új rekordot.

A hatékonyság növelését lehetővé tevő technológiai újításokról a Longi Solar további részleteket nem közölt. 2021 októberében a vállalat egy hét alatt kétszer tudta javítani többátmenetes napelemeinek hatékonyságát – a hatásfok akkor 25,82-ről 26,3 százalékra nőtt.

Longi Rekord, Tiszta Energiák Kft.

Forás: https://www.pv-magazine.de/2022/07/22/longi-erreicht-rekordwirkungsgrad-von-265-prozent-fuer-heterojunction-solarzellen/

Megosztás:

Iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Napelem telepítés vélemények

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

20+1 dolog

amit mindenképpen

tudnod kell,

mielőtt

napelemet

veszel.

TöltsD le ingyenes brossúránkat!

hello
.